A blög once bit my sister

Milde Mathilde & Drillpikene

Jeg var på svangerskapskontroll i dag og fikk et godt tips om en butikk med café av legen min på Saksvik. På Saksviktunet, Hundhammeren i en gammel rød låve har to damer åpnet Milde Mathilde & Drillpikene den 1 oktober. Her var det god stemning og kjempe service kan jeg love deg. Det er så absolutt verdt ett besøk. Jeg kjøpte noen gaver til meg selv av merket ChillNorway Fantastisk myke deilige plagg som visstnok Vår Staude har brukt mye på God Morgen Norge. Her skal nok også noen julegaver komme fra.

Detalj ChillNorwayChillNorwayChillNorway

har de ikke herlige detaljer?

Detalj ChillNorway

My LOVE is a red red rose that's newly sprung in June

3 comments:

  1. Cecilie Danielsen   Thursday October 8th 2009 14:46

    Sånne butikker er så koselige. Vår Staude har flere klær av det merket ja (har jeg sett på God morgenNorge) Er det kjolen på bildet du har kjøpt deg? Ser ut som deilige klær.

  2. Ja, den kjole/jakken vil jeg kalle det. Pluss denne http://www.flickr.com/photos/jbrekkevold/3990428703/in/photostream/ :) Meget fornøy, men skal innrømme at det er ikke billig med norsk design.

  3. Var hos Milde Mathilde sist lørdag. Fantastisk butikk,masse flotte klær og en koselig kafe med en nydelig gulerotkake. Kommer helt sikkert tilbake. Mvh.Ragnhild :-)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.