A blög once bit my sister

Julegavetips

Lillesmekkis

Dere som har fulgt bloggen har sett at jeg tidligere har skrevet om LilleLille. Vil bare rett og slett anbefale smekkene de har på det sterkeste. De er impregnerte og kommer i finurlige etui slik at om du skal ha dem i veska, så blir det ikke noe søl. Vaskes på 40 grader og er utrolig stilige. Kan kjøpes på Bebito i Trondheim eller på nettsiden til LilleLille. Dette er en smart gave til småbarnsforeldre.

Lillesmekkis i etui

4 comments:

  1. Kjempefine smekker - god gaveide! Er det ene sjarmisen til Vidar og Berit som poserer? :-) Skal se filmen "Engelen" i kveld- er vel en "feel bad"-film- men trolig verdt å se uansett.....KLEMMMMM!

  2. Ja, det er Kristoffer Uno, han ble 1 år den 13 oktober:) Må få høre hva du syns om Engelen, det er altfor mye bra å se for tiden. Klem!

  3. Steiki Joey, kor fine smekkje du har !! Heilt einestående. Me har slike sjølv og dei e altso gjennomgående kvalitet. Einig. I tillegg vil eg bærre seie at denne helga fort kan bli ei GÅTE! Satan, kor eg gler meg. Dei kommer att spæle truddeluttar på alle strengane sine. Pinade for en fest det skal bli. Eg kjem attende te bloggen din ette konserten.

  4. Steiki Brex! Du heve ikkje godt av å bli så mjuk som smør. Jeg ser meget frem til denne GÅTE konsert, ho Gunhild Sundli gruar seg slik at ho held på å spy. http://www.dagbladet.no/2009/10/23/kultur/gate/musikk/konsert/festival/8696200/

Comments on this blog post have been disabled.