A blög once bit my sister

Ny uke...

Litt julmys

Startet uka med husvask, nydelig når jeg nå sitter her og kun har igjen å skrubbe dusjen før jeg selv tar en lengre dusj. Dette er en gressenke uke, Morten er i Beograd. Tar gjerne i mot besøk :) På bildet over ser dere hva konglene er blitt brukt til, jeg skal lage krans ( men den ståltråden jeg hadde var for tynn). Fikk oppdatert ny blogg- liste som dere ser nederst på høyre side. Her er det mange gode blogger innenfor både interiør, mat, foto og folk vi kjenner som har ting på hjertet. Så ta en titt.

Fikk pyntet litt med nye blomsterkasser fra plantasjen på verandaen i helga, disse små trærne skal tåle frost. Nå ønsker jeg meg lys der ute, sett noe fint i ute-belysning?

Ha en god uke!

Nye uteplanter

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.