A blög once bit my sister

Müslibrød

Oppskrift på Müslibrød

I denne månedens utgave av bladet Rom 123 var det trykt en brødoppskrift som så uimotståelig god ut. Så det måtte testes. Trykk på bildet over, så ser du hele oppskriften. Brødet ble heftig stort, saftig og herlighet hvor jeg elsker å bake når man får ett slikt resultat. Det er både müsli og revet eple i brødet som kun er basert på spelt = sunt.

Muslibrød Müslibrød

Økologiske Røros produkterDet var lokalmatuke på Obs i forrige uke, så jeg fikk smake på produkter fra Røros meieriet. Deres smør og rømme er i særklasse og vel verdt penga. En saftig klatt røros smør på nystekt brød...tralala :) Tjukkmjølka og rømmen skal jeg publisere oppskrifter på de nærmeste dagene.

Nystekt brød

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.