A blög once bit my sister

Sweet November

Julekule

Solen skinner og det er frost på bakken, men dog ikke så mye at man er redd for å falle på isen. Da er det perfekt! Jeg småpynter litt til jul; denne søte julekula fant jeg på Åhlens.

Jeg har vært hos jordmor for første gang under dette svangerskapet. Angrer på at jeg ikke har gått tidligere. Det skal nevnes at ingen vet hvordan minsten ligger i magen, men at det muligens er med rompa ned. Skal på svangerskapspoliklinikken på torsdag morgen for å få svar. Litt for spennende, spør du meg, men det viktigste er jo at den lille har det godt der inne; noe alt tyder på ;)

Nå skal du bare få legge godt på deg før du kommer ut til oss tre. Blir på gråten av å tenke på at jeg snart skal få møte deg og lukte på deg. Bildet under er av Emilie som nyfødt i senga på hotell St. Olav, Barsel.

Lytt til Jamie Cullums herlige nye album, The Pursuit, på Spotify.

3 comments:

  1. Det blir spennende! Det beste er nå at de ligger med hodet ned, men alt går;-) Tenk, om ikke lenge har dere en liten baby i hendene. Å, de er jo så søte og deilige. Jeg gleder meg til å se om det blir jente eller gutt, og hva den lille skal hete. Lykke til på torsdag, la oss få vite hvordan det gikk. Klem!

  2. Er spent på i morgen. Håper virkelig at hodet ligger ned, da slipper jeg bekymre meg. Skal oppdatere etter sykehus besøket. Det blir feiring i heimen om knøttet ligger som det skal.

  3. Lykke til i morgen! Krysser fingrene :-)

Comments on this blog post have been disabled.