A blög once bit my sister

Lighthouse

Lyshus

Fikk hentet disse Walter lyshusene som jeg bestilte hos Frk- Doris på posten i morges. For deg som leser litt interiørblogger er nok disse ett kjent syn. De er akkurat så søte og litt "mummiaktige" som jeg hadde trodd, skikkelig herlig å titte inn i de små vinduene. Nå tror jeg at jeg skal ønske meg ett STORT ett til jul.

Takk for handelen Fra denne nettbutikken på Straume får man en liten gave og takk for handelen håndskrevet på eget kort, hyggelig! Nå er det avslapning som gjelder, mye våken om natta...ZZZZzzzz!

Ha en god "lille lørdag!"

Walter lyshus Lyshus

3 comments:

  1. Ja, Frk. Doris har mye fint! Har handlet hos henne jeg også. Si ifra om det er noe større derfra du vil ha, men som blir dyrt å sende.. jeg bor bare en liten biltur unna veit du! ;) Smask til dere alle!!

  2. De var rålekkre Johanne. Ordentlig koselige. Men de var utsolgt for den på Frk. Doris, jaja.

  3. Marte: Mulig du må stikke innom Frk- Doris for meg senere;) Vet du forresten av noen som leier ut leilighet til Elisabeth som skal begynne å studere i Bergen over jul? Cecilie: Om du ønsker deg slike lyshus, kan du se her- http://www.corneliashus.no/jul/walther-co Disse er mye større enn de jeg har. Har lyst på ett sånt stort ett. Boligfryd.no har også hatt, men de blir fort utsolgt for dem igjen.

Comments on this blog post have been disabled.