A blög once bit my sister

Alma 13 dager

13 days old

Alma har fått sitt første bad hjemme. Det må nok gjentas snarlig, for hun ble helt salig. Det var tydelig herlig å ligge i varmt deilig vann og bli kosa masse med. Hun syns nemlig ikke dette var noe særlig på nyfødt intensiv, mulig vannet var noe kjølig. Ble veldig våken under tørking, så vi hadde en lengre kose-foto stund.

Her er det litt lett tapasmat og tv som gjelder i kveld i nyvasket hus.

Nybadet Alma Salig

5 comments:

  1. Så herlig hårete :) En utrolig vakker liten hjerteknuser dette, Johanne og Morten!

  2. Så skjønn Alma er og for nånn utrolig vakre øyne <3 Det er så fint at dere koser dere! Emilie og Alma er virkelig heldige med sine utrolig ressurssterke og gode foreldre.
    Stooor klem til dere alle :)

  3. Kor nydelig ho e,ingenting e så godt å lukt på som nybada bebbis:)Ho e jo et lite bustetroll med allt håret,hihi:)Johanne æ må bare si æ syns dokker e så flenk og flott som klar å få hverdagen t å gå rund nu og at dokker kosa dokker.Tia e for verdifull tel nå anna!Storesøster har d nok bra hjemme med film og familie:)

  4. Så nydelig hun er prinsessen deres :) Jeg må si som de andre at jeg er så imponert over dere, og hvor flinke dere er til å utnytte tiden til å kose dere. Sikkert stas for den største prinsessen å få være hjemme i noen dager også så hun også får kose seg med lillesøster. Jeg synes de ligner litt jeg :)

  5. Ikke alltid man føler seg like sterk, særlig når man tenker på at disse to jentene helst skulle vokst opp sammen. Men vi håper å skape mange gode minner for Emilie og for oss.

Comments on this blog post have been disabled.