A blög once bit my sister

NEW YORK, NEW YORK!

If I can make it there, I'll make it anywhere

Våren 2010 skal vi oppfylle drømmen om storbylivet i The BIG APPLE. Sparekniven er på strupen, for i i New York skal vi skeie ut.

Å se frem til og planlegge denne turen gjør veldig godt for oss nå. Når én drøm blir knust, er det godt å ha en annen en å bruke tid og energi på å realisere. Jeg ser for meg å drikke kaffe midt på Manhatten, spasere rundt i Central Park, se et stykke på Broadway og oppleve skikkelig storbystøy. Vi går det nye året i møte med flybillettene klare.

Om du har vært der, gi oss tips på gode hotell og eller ting vi bør se, legg gjerne igjen en kommentar.

Ha en fortreffelig nyttårsaften! Her blir det en stille og rolig feiring. Skal en tur på festningen for å se vardetenning og familiefyrverkeri. Emilie syns det var stas i fjor.

7 comments:

 1. Dette hørtes spennende ut Johanne!!! Godt å ha noe å planlegge og se frem til no!! Tenke masse på dokke og ønsker dokke alle tre et riktig godt nytt år og håpe 2010 blir et flott år for dere alle sammen!!! Håpe vi sees snart!! Stor klem fra Humla

 2. Det høres herlig ut Johanne. Å planlegge reiser er alltid koselig :) Det er viktig å noe å glede seg til i hverdagen, spesielt i tider der hverdagen er tung. Ønsker deg og din familie alt godt i det nye året som kommer. Tenker mye på deg og dere :)

 3. Dette fortjener dere virkelig. Er sikkert veldig godt å ha noe å planlegge, drømme om, og ikke minst å ha noe koselig å se frem til i en ellers tung tid. Har lenge planlagt å ringe deg, men dagene har sust avgårde, men jeg håper dere har det etter forholdene bra. Tenker masse på dere. Håper kvelden blir fin og at 2010 blir ett flott år for dere alle sammen. Stor klem fra Bodø.

 4. Godt nytt år alle sammen! Har trua på 2010;) Det året skal nok bringe oss det vi ønsker på mange måter tror jeg. Har heldigvis mange ting å glede oss til, selv om jeg tror det kan bli noen merkelig stille og tunge dager i januar. Men det er nok viktig å endelig få noen dager til å fordøye det som har skjedd på også etter en hektisk jul.

 5. Kor arti å dra til den absolutte storby:)Lillesøstra mi va der i fjor,og det va heilt toppers..men legg opp godt med penga for d kosta flæsk der nede!Du,æ trur æ har glemt å si det men d pyntebordet tel Emilie vart verkelig fint:))Knall med tildastoff og hvitmalt.Lika ho det? Trur dokker treng nån rolige daga,ta vare på hverandre..Julekortet va kjempefint,nydelig bilde av Alma og Emilie!Ønska dokker et godt,lykkelig og fredfullt år!

 6. Godt Nyttår! God plan! Jeg har vært der noen ganger, og kommer sikkert til å dra dit igjen. Et godt tips er å ikke prøve å rekke over "alt", men ta dere tid til å nyte byen. Vi snakkes sikkert føre dere drar, jeg her vel noen reiseguider dere kan få låne også.

 7. Jeg sitter med tårer i øynene etter å ha lest meg bakover i bloggen deres. Takk for at dere vil dele så mye av livet deres med oss fremmede ute på verdensveven.

  New York besøkte jeg for første gang for to uker siden - det er en fantastisk by. Jeg har et blogginnlegg om byen, men favorittene mine er egentlig bare å gå rundt og se. Gå i Soho og West Village, Meatmarked er også sjarmerende. Vi var på Grey Line's night tour og så da NYC skyline fra Brooklyn - veldig flott. For musicals er et godt tips å gå til tkts på Time's square samme dag som dere skal på show. De åpner rundt 11 og der kan man få billetter til samme kveld ned til 70% avslag. Vi fikk 50% avslag på svært gode billetter på Memphis og synes det var kjempeartig å faktisk sitte bra til på et show. Studentbudsjett tillater sjeldent slikt. Memphis kan forresten anbefales, vi likte det veldig godt!

  God tur og lykke til med hverdagene fremover.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.