A blög once bit my sister

Kreativ start på året

Ikea dukkeseng- Før bildet

Jeg føler jeg hele tiden må ha noe å henge fingrene i for å ikke bli for tung til sinns. Så i dag har jeg med noe hjelp av Emilie forandret en hel del på en dukkeseng fra Ikea. Tenkte det kunne bli en fin seng til Maileg kaninene som Emilie fikk av oss i bursdagsgave.

Etter- bildet

Fant fram en del spart silkepapir og brukte decopage lim for å feste med. Emilie var med på å bestemme engledetaljene som ble festet på sengen. Det er gamle glansbilder som jeg har spart på fra jeg var liten.

Detaljer

Silkepapiret med hjerter på var i julegaven til Emilie fra Anne- Lise og Karianne i Ålesund. Dere kommer etterhvert til å få se noen av julegavene Emilie fikk ettersom at jeg har bestemt meg for å pusse opp rommet til snuppa i januar. Gleder meg og har det gøy med å se etter gode idéer på interiørblogger og i interiørblader.

Maileg bunnybed

Ny maileg seng

I morgen er det hverdag igjen folkens. Jula skal så smått ut av huset, men det tror jeg skjer saktere enn vanlig denne gangen for vår del.

Ha en god søndagskveld!

5 comments:

  1. Har du sett så kreativt da :D er imponert over at dere finner på det. Ble en kjempe fin seng til kaninene. Morsomt å holde på med slike små prosjekter innimellom :D

  2. Så fin seng til de søte kaninene! Og godt innspill fra Emilie med de englene du (heldige henne som har en mamma som har spart på sånne fra hun var liten!) Som du skjønner er hverdagen over meg igjen og jeg er tilbake på nett ;-) klem

  3. Emilie syns iallefall at dukkesenga plutselig ble gøy å leke med. Den har nemlig vært lite i bruk i forhold til den fargerike dukkevogna;)

  4. Mmmm...du skriv nu så æ omentrent kjenn smaken av kaffe og sjokolade:)D bær nok inn på Mega etter jobb for sjokolade. De kaninan e så søte,har prøvd å få tak i sånne,men trodde de het Tilda kaniner.Ble det mye dyrere å bestille fra utlandet?Spotify fallt virkelig i smak,kometkameratene e der og Teodor dansa bare verre tel de.Passa Emilie tøfflene eller va de stor/små?Kan godt strikke nye om de ikke passer:)Kordan går det med Emilie og dokker?Tenk mye på dokker,håpa det e litt lys i dagan dokkers!Klæm

  5. Du kan få sikkert få tak i maileg kaniner på en norsk nettbutikk. Jeg fikk tak i de på en norsk nettbutikk som dessverre hadde opphørssalg til nesten halv pris, for de er dyre. Tøflene var perfekte, bra de hadde anti-skli under seg ;) Flott du likte spotify, vi har blitt premium medlemmer, godt å slippe reklamemas.

    Ellers er dagene tunge, men finner heldigvis hele tiden litt lysglimt med min kjære og supersnuppa vår. Vi ser mye på bilder av Alma og har flere som vi også vil vise fram her på bloggen. Bloggen er en god bearbeidelse for meg. Det er positivt for hodet som kverner, å daglig tenke ut nye blogginnlegg som jeg håper faller i smak ;)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.