A blög once bit my sister

Rom for en prinsesse

Fretex varp

Jeg holder på å planlegge hvordan rommet til Emilie skal bli. I dag fikk vi hentet det nye møbelvarpet mitt fra Fretex, noe jeg er veldig fornøyd med.

Åpent skap

Inni skapet er det fantastisk retrotapet, som jeg tenkte feste på en bedre måte når jeg har bestemt meg for om skapet skal males eller ikke. Foreløpig så er tanken at rommet til Emilie skal bli en lys lillafarge, eller rett og slett hvitt. Angående skapet, så har jeg heller ikke bestemt meg. Så det er mange valg å ta, det liker vi egentlig ;)

Inni skapet

Jeg ble veldig inspirert av bloggen HUSET VED BEKKEN sitt innlegg om oppussing av jenterom, så jeg har lånt noen bilder derfra. Hun har bare noen helt utrolig nydelige møbler—nå skal jeg gå hyppig på Fretex dette året. Fikk fargekoden på skapet under, som hun har malt.

Dette stoffet fra Ikea, som heter Annamoa, bare må jeg ha—det ser ut som et eventyr. Tror det skal få pryde en vegg. Liker dette prosjektet, det gjør meg i godt humør.

GOD HELG, KJÆRE ALLE BLOGGLESERE!

4 comments:

  1. wow Johanne, for et kupp. Det der var rå stilig. Elsker slike gamle skatter. Synes det er kjempe viktig å ta vare på slike møbler. Blir spennende å se hva du bestemmer deg for ifht maling og slikt, blir uansett fint :D Er morsomt å planlegge slike oppussingsprosjekter. Rommet til Emilie kommer nok til å bli kjempe lekkert :) Ønsker deg ei riktig god helg, og tusen takk for kjempe hyggelig kommentar på mitt forrige blogginnlegg :) Ønsker deg ei riktig god helg :D

  2. disse skapene er superfine. jeg har ett selv i stua. det har jeg malt hvitt. :) Har blandet det med moderne møbler. :)

    ellers så vil jeg tipse deg om en flott stoff butikk i usa. De er kjempekjappe til å sende. www.superbuzzy.com har sååååååå mye fint stoff til ett søtt jenterom. Ellers så finner du mange flotte egenartede ting og tang på www.etsy.com absolutt verdt en titt. de har mange kule wallies. Den siden fungerer slik som www.epla.no som vi har her til lands.

  3. Tror dette skal bli bra. Heller mest mot å male skapet hvitt, det var det jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Den superbuzzy nettsiden har jo helt fantastiske tekstiler ;) Skal se litt nærmere på alle tipsene dine Line, takk!

  4. Johanne - skapet er jo superfint!!! helt perfekt jo :-) Og så så fint inni! Tror hvitt blir veldig bra, det går jo an å bytte ut litt inni for å få litt fargeforandring etterhvert som tiden går og snuppa får nye yndlingsfarger :-) Gøy å følge med på prosjektet ditt. klem

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.