A blög once bit my sister

Prinsesse Vil-ikke

Klenge

Klengejente og Prinsesse Vil-ikke har absolutt gått på høygir etter at farmora kom inn med tre par høyhælte sko i ettermiddag. Mye takknemlig var ikke Prinsesse Vil-ikke i det hun spaserte rundt i stua, i god snublestil, på tå hev. Men tydelig opptatt og bestemt på at disse passet perfekt for Prinsesse Vil-ikke.

Emilies nye sko

Prinsesse Vil-ikke ville plutselig så mye.

Emilie

Emilie

Så da fikk vi hjelp til mange små prosjekt der nede på prinsessens rom. Pappa måtte frem med både bor og verktøykasse. Du rører ikke saga, prinsessen, sa pappa. Bilder kommer kanskje i morgen ;) Men Bambi får bli med, eller hva sier du, prinsesse?

Bambi

5 comments:

  1. hun er supernydelig. :) og for noen flotte sko hehe skikkelig prinsesse.

  2. Så søt prinsesse-vil-ikke er! Jeg ble også kalt det da jeg var liten, hihi. Klart en prinsesse må ha høyhælte sko! :D

  3. Jeg var også prinsesse-vil-ikke når jeg var liten :) drev min altfor snille mamma til vanvidd til tider. Digger de skoene, har ikke et eneste par med høye hæler selv, takler ikke å gå med det.

  4. Arti prinsesse,skal tidlig krøkes som god prinsesse skal bli:)Imponerende med de skoa,mestrer ikke slike hæler jeg!Rommet ser så fint ut,og jeg digger det stoffet fra Ikea,virkelig lekkert!!Gleder meg til å se skapet og resten av rommet.Skjønner godt at søndagene er litt ekstra fyllt av savn og minner,håper dere har det bra etter forholdene.Tenker ofte på dere..

  5. Marlén: Skapet var en større jobb enn jeg trodde, men det kommer seg :) Flere bilder fra rommet kommer om ikke lenge.

    Vi har det bra, selv om humøret svinger en del enda.

Comments on this blog post have been disabled.