A blög once bit my sister

Velbekomme

Ovnsbakt salmalaks med urtesaus

I helga hadde vi ovnsbakt Salmalaks med urtesaus. Jeg får virkelig lyst på Juliennejern slik at jeg kan få lekre strimlede grønnsaker. Det står på ønskelista.

TRINES MEKTIGE MATBLOGG. Bare jeg hører navnet begynner jeg å sikle. Det er bare ikke mulig å komme med daglige retter som jeg faktisk ser det mulig å lage. Ikke noe problem, bare å brette opp armene og sette laptopen på kjøkkenbenken.

Jeg har bestemt meg for en utfordring. Trine legger ut en ukemeny hver søndag kveld. Om ikke lenge skal jeg lage en hel ukemeny og blogge om det. Yes I can! Så kanskje jeg rett og slett skal lage hele bloggen din, Trine, for jeg har ikke funnet noe som ikke frister :)

Se, i går hadde vi ovnsbakt torsk med soltørkede tomater og hvitløkspotetstappe. Emilie liker det, selv om det er vanskelig for henne at jeg absolutt skal venne henne til en ny smak hver dag. Så rettene må nok repeteres oftere. Det er flere i blogglandia som er inspirert av Trines blogg om dagen; Jeg er Jonathan har tilfeldigvis funnet de samme livrettene som oss denne uka.

Ovnsbakt torsk

Ovnsbakt torsk med soltørkede tomater og hvitløksspotetstappe

God matuke til DEG!

2 comments:

  1. nå ble jeg hvertfall sulten hehe. og jeg som begynte slankekuren min i dag :P

  2. Dette kan du fint spise om du skal ned i vekt vettu :)

Comments on this blog post have been disabled.