A blög once bit my sister

PINK PINKY

Pink pink

Jeg vil bare ønske dere en super HELG! Morten fikk roser av meg på tirsdag, de skriker PINK PINK. Han bare må like det.

Jeg har blitt inspirert av NIBs fotokurs til å ta skikkelig kvalitetsbilder i dagslyset i dag. Enda godt er det at Morten har alt fotoutstyret fra før. Spørs hvor dyr denne New York-turen blir, jeg skal iallefall ha egen blitz. Er i lykkerus over hvor utrolig gøy jeg har hatt det med kameraet i dag.

Skål fra fretex

Denne superROSA godisskåla til supersnuppa mi ble funnet på Fretex i Bergen. Under er det lekre gamle glasskåler funnet på loppis gjennom flere år.

Loppeskåler

Det var KARNEVAL i barnehagen til Emilie i dag; hun var prinsessefe (uten vinger for øyeblikket), selvfølgelig etter eget ønske. Pappa har kjøpt den kjolen te mæ i Beograd—sooOOO proud ;) Det var ikke lett å ta bilder av en springende fe.

Gladjenta i barnehagen

6 comments:

 1. De rosene var virkelig fine. Flink du er til å ta bilder Johanne. Så søt Emilie var i kostymet sitt :)

 2. Ha en herlig helg - rosa eller ikke :)

 3. Så fine bilder! Du er jo kjempeflink! Så nydelige roser. Her står fortsatt grennellikene fint, de må jo ha stått i 14 dager - kjøpt på ICA!

 4. Nydelige roser! Du er virkelig flink å ta bilder! Har lyst å lære meg, tror vi får ønske oss fotoutstyr til bryllupet i juni :) Her i huset er det samboeren min som tar de flotteste bildene, han er et naturtalent :) Nydelige Emilie-prinsessefe ♥

  God helg til deg og dine!

 5. Skulle ønske jeg kunne ta skikkelig fine bilder. Jeg flyr rundt med mitt gamle kompaktkamera og prøver å ta så fine bilder som mulig (ofte i begrenset mengde lys også...), mens jeg drømmer om en gang å både ha kunnskap og utstyr til å ta skikkelige bilder! Nydelige rosa-bilder Ü God helg!

 6. Takk for komplimentene :)

  Marthe: De rosene er faktisk kjøpt på Coop Obs;)

  Trine: Ja, ønsk dere fotoutstyr, det er fantastiske minner å ha gode bilder.

  Guro: Man skal ikke kimse av kompaktkamera bilder, de blir gode i godt lys:) Det er også mye lettere å ta med seg, man ser ikke ut som en japansk turist.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.