A blög once bit my sister

Kom inn, kom inn

Tyggispi

Kom inn så ska æ vis dæ rommet mitt
Pynt på jenterom

Malt skap

I mitt malte skap skal dere siden få se hvor jeg gjemmer mange av mine litterære skatter.

Kjøkkenkrok

Her kokkelerer jeg for både store og små, det blir gjerne en fireretters middag når jeg setter i gang. Pass fingrene for det er varmt, varmt, varmt!

Garderobe/kjøkkenkrok

I garderoben har jeg mange vakre kjoler som jeg krangler meg til å bruke daglig. Festkjoler er bestemt en hverdagsgreie.

Nils

Nils slutter aldri å smile over hvor godt han trives her inne. I mammas gamle Emmaljunga dukkevogn er det stas å ta en hvil. ( Denne må jeg vise dere nærmere siden, knallkul klassiker)

Sparrow hook

Her henger mine juveler og dilldall.

Lesekrok og speil

Foran speilet er det spennende å kle seg ut.

Stoffkledd mandarineske

Denne mandarinesken, så slik ut før mamma kledde den med stoff fra stoff og stil. Fin til oppbevaring av bøker og kosedyr.

Uglepute

Seng barnerom

Nå sover jeg søtt i denne senga etter å ha hatt besøk av spanskfarende som kom med høyhæla skinnsko, så det ble noe sent. Jeg hadde happyhour og storservering fra kjøkkenet mitt før gjestene gikk.

Kose med teppe

Jeg skulle gjerne malt eller skiftet gulv, umalt furugulv er ikke akkurat min greie. Men her må man spare til New York tur. Ellers mangler det å lage en settekasse som venter maling og stoff, en kaninlampe (som jeg så gleder meg til å få i hus) pluss noen bilder som skal henges opp. En liten tallerkenhylle skulle jeg også så gjerne funnet. Det blir, det blir!

God HELG!

10 comments:

 1. Kekkert,lekkert og atter lekkert:))Ho kan vær stolt av det rommet lekent og fint!Stilig kjole ho har på sæ,med uglen. Ha ei fin hælg:)

 2. for ett herlig rom. gleder meg til å se bilder av emaljunga vogna. Luna har min gamle micki vogn på rommet.. Har noen skjulte skatter her hjemme jeg å :) og snuppa di er nyyyyydelig som alltid. Ha en superflott helg. KLEM

 3. Heia! Det er blitt så fint! Syntes de fuglene var bare helt nydelige! Måtte flire litt, her er vi på vei til å legge umalt furugulv på barnerommet... jaja.. noe må mannen få bestemme, og det skal absolutt ikke lakkes! - og med varme under tror jeg det blir deilig å lunt for ungene å leke på.

 4. Marlén: Uglekjolen er knallkul, selv om hun helst vil ha på seg ROSA.

  Line: Jeg må få se noen av dine skatter også :) Emmaljunga vogna kommer på trykk.

  Marthe: Høres nydelig ut med varme under gulvet, jeg har så lyst på gulv med innebygget comfortvarme. Hadde gjerne kunnet tenkt meg å bare lysne furugulvet. Gulvet lever helt klart, snuppa har fått høyhæla sko = riper over hele gulvet.

 5. For et HERLIG rom, du er utrolig flink med detaljer Johanne. Skjønner godt at prinsessen stor trives på det rommet ja :D

 6. Fint og barnevennlig rom med masse spennende ting. Jeg må også kommentere uglekjolen, den var veldig stilig. Er den kjøpt i butikk?

  Fortsatt god helg til dere.

 7. Jøss...er det deg? Fant deg helt tilfeldig gjennom en annen blogg. Mange år siden sist. Har lest meg langt gjennom bloggen din, tårene har trillet. Skjønner de siste årene har gitt deg motgang. Vakre bilder har du tatt, i tillegg til at du skriver veldig godt. Ser fotogenet ligger i familien:) Rørende å lese om lille A. Håper du har det bra!

  ...ville bare sende en liten klem:)

 8. Cecilie: Den uglekjolen er kjøpt på Lindex på 70% for over 1 år siden desverre. Men lindex har ofte mye fint til barn :)

 9. Koselig å høre fra deg:) Ja jammen var det et bilde av meg på rommet, måtte jo inn å se på bildene en gang til jeg. Kom jo på det først når du skrev det:) En prinsesse verdig det! Igjen, imponert over fotokunnskapene dine. Jeg har fått et kurs i gave, men hvor er tiden jeg skal bruke til det?? Ha en god søndag!

 10. Her var det mye inspirasjon å hente, vi som skal igang å gjøre ferdig Una sitt rom;)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.