A blög once bit my sister

Solen har begynt å varme

Snuppa soler seg

Etter en god søndagsvakt kjente jeg sola som kilte meg varmt i nakken på vei ut fra St. Olavs lokaler. Det ble nydelig koldtbordrester fra gårsdagens 50-årslag (veldig hyggelig) til middag hos snille svigerforeldre. Spiste i hui og hast, for jeg bare måtte få med meg min lille familie ut.

IMG_4022

IMG_4020

Vi fikk med oss den vakre solnedgangen og mang en god latter etter som at Emilie ville dra oss rundt på sitt lille røde akebrett. Æ e så sterk, sjø!

I vintersola

Ble så herlig lys i bildene synes jeg. Man kan ikke annet enn å bli rent tullete etter de to goingene under her. Emilie elsker å bli tatt bilde av, til sin mors lykke—det har ikke alltid vært sånn.

Mine to kjære

Fikk tatt inn noen kvister som skal påskepyntes. Panduro-shopping i går, så i løpet av uken kommer det hjemmestæsja egg på dem. Jentene må ha en dag for seg selv igjen tenker jeg.

Emilie var forresten også med på to Fretex-butikker, det ble noen gode funn. Må anbefale å spise fiskekaker i Ravnkloas fiskerihandel. Det er som snacks for meg ;) Lakseburger med chili og hvitløk. Steinbitkake med curry, mums!

Varm te og armkrok venter.

4 comments:

  1. Så fine bilder! Det ser ut som stemninga var god, ja! :)

    Og takk for bursdagshelsing! Eg fekk deilig te på senga, men er sjuk i dag, så noko meir bursdagsfeiring har det ikkje blitt. No ligg eg under pleddet på sofaen og ventar på MsMarple. :)

    Ha ei fin veke! -gler meg til å sjå påskepynten!

  2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Super fine billeder. Her har det regnet det meste af dagen, øv! Solen var kun fremme for en kort stund. Satser på at det snart vender.

    Kh. Tine

  3. ja var det ikke nyydelig vær i går. Jeg fant fram kurvstoler og lammeskinn og varm deilig kaffe mens ungene lekte seg ute. gleeeder meg til våren.

  4. Guro: Håper du er i bedring, så du får feiret bursdagen litt ordentlig.

    Tine: Våren er virkelig sterkt ønsket nå. Elsker VÅR!

    Line: Nå fikk jeg også lyst å finne frem utemøblene og lammeskinn,kos!

Comments on this blog post have been disabled.