A blög once bit my sister

Stemningsbilder

Lys i Ikea-vaser

Har sett flere rundt omkring i bloggeland sette lys i disse superfine Ikea-vasene. Har hatt de lenge til pynt, men i kveld får de lyse også. En lett hodepine murrer akkurat nå etter å ha vært på sen fredagshandel på Obs, anbefales ikke.

Bagel

Det hjelper med nydelige bagels fylt med fortryllende godsaker:

 • Pepperkremost
 • Pesto
 • Kylling
 • Egg
 • Majones
 • Rødløk
 • Cherrytomater
 • Agurk
 • Snackpaprika
 • Crispy salat

PS: Det skal være så fullt at det tyter ut og du må påberegne å plukke litt fra fatet :)

Fant en nettside med fantastiske trykk til å ha rundt om på husets mange vegger. Isa form er vel verdt en titt. Man kan velge farger og slikt selv.

Denne passer bra på vårt kjøkken:

Lag ditt eget familietre, for her kan man sette inn navnene selv.

Hva med en gave til den nyfødte?

God fredagskveld

3 comments:

 1. Heia! Så fine de bildene var! Man trenger virkelig ikke bruke mye penger på kunst når en finner slike fine illustrasjoner på nett! Bagelsen så nydelig ut! Vi har nå kosa oss med pizza og hundekjørerprat. Jeg har 2 uker igjen på jobb nå, før jeg skal ha permisjon fram til september (noe lønnet, noe ulønnet permisjon og noe ferie fra i fjor). Huff, klarer nesten ikke å tenke på den situasjonen som du er i. Du skal vite at dere er i tankene mine, og det å lese om deres Alma minner meg på å verdsette all tid med ungene - når jeg vet hvor sårbart det er. Håper du får en fin helg! Ikke slit deg ut med jobbing:-)

  Klem!

 2. Du er så flink til å finne de morsomste og fineste interiør skattene Johanne, kjempe stilige plakater :D Jeg elsker å tenne lys så stemningsbildet først i innlegget passet meg perfekt. Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding på jakken jeg har strikket :) Jeg er veldig fornøyd selv også, spesielt med fargene :) Ønsker deg og din familie en strålende lørdagskveld, min tilbringes vel vekselsvis med strikkepinner i hånden og oppgaveskriving :D

 3. Marthe: Det blir nok herlig permisjon igjen for deg. Gleder meg til å se hva som kommer av innlegg på bloggen da :)

  Hanne: Den strikkejakken var bare helt utrolig!

  se bare her dere som lurer:

  http://hannes-strikkerier.blogspot.com/2010/03/stripete-jakke.html

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.