A blög once bit my sister

Det er deilig å være norsk i

Danmark—og bo hos supersnille Stina og Rune, kun 10 minutters gangavstand fra sentrum, i en lekker leilighet, og spise plenty god take-away. Jeg kommer ikke til å glemme den fantastiske burgeren vi spiste like før vi dro, gleder oss til å komme tilbake.

Vandre gatelangs med gode venner og familie med min nye fotoveske fra Mekko, etter tips fra den vakre bloggen Haust.

Smask-kose med verdens beste Marte!

Snavle mat fra gatetraller, som i motsetning til i NY så innbydende ut. Varme, søte, ristede mandler i brun papirpose; spørs om jeg skal prøve ut å lage hjemme også.

Pannekaker med Nutella og banan laget av en pannekakekunstner; meget fascinerende å se denne karen lage deilige pannekaker. Merkelig hvordan man ikke klarer ta øynene bort når noen er særdeles god på noe, selv om det kun er pannekaker som lages ;)

Finne lattermilde skilt og snakke masse tulle-dansk.

Kuk-kuk kuk-kuk fallera

Køen til operadoen på kartet :P

Bartebandens medlem Marte "Mørk", med sin nye kjæreste André; vi får ta en jentehelg sammen i høst, MarteMarte ;)

Se John Mayer i fullsatt Forum, ha verdens beste sitteplasser og syngende, smilende venner og familie rundt seg. Helt klart en av mine beste opplevelser på konsertfronten, storfan som jeg er. Dagen etter konserten fikk vi vite at John Mayer måtte avlyse konserten samme kveld, og senere resten av Europaturnéen, grunnet sykdom. Håper alle de stakkars fansen får oppleve ham ved en senere anledning.

Etter å ha sett en masse dårlige mobilopptak på YouTube fra konserten, falt jeg for denne videoen. Selv om den ikke er i høy kvalitet.

4 comments:

  1. Åååh, det ser så fint å vere på tur!! Blir misunnelig!

    Hadde vore kjekt å treffast i løpet av sommaren. Eg skal stort sett berre vere her i byen, for eg har så innmari bekkenløysing, så eg er liksom ikkje så veldig mobil...

    Håpar du har ein fin kveld!

  2. Mmm.. deilige pannekaken, dobbel-Mmmm deilige fine Mayer-mannen!! Jeg foreslår en trippeldate for oss bartejenter i en finfin by et eller annet sted! Koste meg max i Køben med dere begge, but I need more, more I tell you!

    Kuk-kuk-fallera fra meg!

  3. Mmm... de "pannekakene" så gode ut!

  4. Jeg DIGGER DIGGER DIGGER fotoveska!

Comments on this blog post have been disabled.