A blög once bit my sister

Plaskeglede og ultralyd

Første badedag

Emilie og jeg dro sporenstreks fra barnehagen til nærmeste lekebutikk for å kjøpe plaskebasseng i går. For en lykke, jenta badet til hun ble nesten blå. Fikk med seg fiskestang og små fisker også. Hun måtte til slutt bli overtalt til å avslutte badinga, så fortsatte hun leken med de andre sommerglade barna i gata.

Ønsker juli og august skal bringe mange varme sommerdager.

Fisker i vannet

Vi har vært på rutineultralyd i dag. Alt ser vel ut med minsten, men det var en blyg en med bena i kors så vi vet ikke kjønn med sikkerhet. Har ny mulighet om under to uker, siden jeg får så mange ultralyd jeg bare måtte ønske denne gang. Det føles så godt :)

Nummer 3:)

Den lille kosa seg med å svelge fostervann og så ut til å ha det meget behagelig. Jeg kjenner masse liv og gleder meg til Morten og Emilie også kjenner sparkene om noen uker. Termin ble 29. november. Jeg tok bilde av ultralydbildet, vi har ikke scanner hjemme. Herlig profil!

5 comments:

  1. Bjuutiful!! Både Emilie i sommerkos og den lille vakre :)

  2. Iiih, så herleg! Herleg med plask og sprell både inni og utanfor magen! ;)

    Tenk om vi kan få fleire dagar som i går! Det fortener vi no, altså... Ikkje meir sidelengs og kaldt regn!

    Ta vare på dagane! :) (Neste veke skal eg ha ny ul, og håpar å få fint profilbilde av lillebror... :) -ja, og sjølvsagt at han fortsatt har det så bra som eg trur, inni der!)

  3. Så herlig at alt ser bra ut på ultralyden!!! De er så flinke på St.Olav at du får nok bra oppfølging der, jeg følte at jeg var i veldig trygge hender i hvertfall! Tia kommer nok til å gå veldig fort nå framover!

  4. Gratulerer så mye, Johanne! Fantastiske nyheter!!

  5. Takk jenter:) Tiden må gjerne gå fort for min del, gleder meg enormt til babykosing!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.