A blög once bit my sister

Sommeridyll

Egenplukkede jordbær

Start dette innlegget med å lytte til Melissa Horn og hennes vakre låt Falla fritt. Min nye favoritt på musikkfronten for tiden, de som kjenner meg vet at jeg elsker det svenske språk.

Denne ferien startet Emilie og jeg alene, noe jeg har både gruet og gledet meg til. Alltid sunt med noen dager fra sin kjære, så godt når vi igjen er familie. Morten er sammen med likesinnede (nerder) i Birmingham :)

Lykke

For en lykke det da er å stå opp lørdag til strålende sol og VARME! Gress og hage lokket på Klemetsaune. Sommeridyllen blomstret og som en av naboene sa, "det er som å ta av seg en ryggsekk når man kommer ut hit". Det er stille, kun noen gressklippere summer litt og sauenes bjeller høres i det fjerne. Akkurat det man trenger når man ikke bor langt unna E6.

Klemetsaune

Hytten vi benytter er den med gul parasoll foran, det kommer frem modne jordbær daglig nå :)

Hadde besøk av familien Johannesen på lørdag og i dag var min bror og guttene hans med oss på søndagcafé på låven. Deilige kaker til kr.5 pr stykk. Slikt blir det mye kakespising av :)

Regnidyll

I dag ble sol til regn, men vått ugress kan være spennende det også. Emilie fikk klippe med seg egne peoner hjem. "Det her har vært en fin dag mamma" :) Kanskje drar vi tilbake i morgen, må bare ha med klær til regnvær også.

My creation

Takk for gode ord og flotte kommentarer her på bloggen, setter pris på hver og en av dem!

1 comments:

  1. så heldige dere er som har et slikt fristed så nærme der dere bor! jeg viste ikke en gang at det fantes en kolonihage i trheimsområde! men..så bor jo jeg på "landet" og har blomster og hytte i egen hage, så jeg har ikke lett heller.. ;)

    godt å komme seg ut av byen litt!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.