A blög once bit my sister

Den som leter skal finne

BRETT

Fretex sitt ordtak var helt klart rett for en formiddag i juli. En enkel brettholder for å ha på kjøkkenet har jeg lenge lett etter, 15 kroner er også en hyggelig pris.

Fant en del andre ting også, som det fremste lille brettet til kr 5. Jeg bruker brett hver dag, men de har alltid vært litt i veien på kjøkkenbenken. Nå syns jeg de har fått sin rette plass, fine som de er.

Kjøkken

Har flyttet kjøkkenet til Emilie fra rommet hennes til kjøkkenet (akkurat ja), det ble en interiør og lekesuksess.

Rommet til Emilie fikk en ny putekrok med en stor hagepute i herlige farger, også funnet på Fretex og mange andre gode puter. Her ble divaen liggende lenge å lese om sine prinsesser og dagdrømme, imens omplasserte jeg i skuffer og skap på kjøkkenet i går. Man trenger nok årlig å rydde ut gammelt mel og annet av eldre dato, har du også en tendens til å fylle skapene til randen?

Lesekrok

Fikk en helt egen søsterkveld i går med søstra som er i byen denne uka. Hennes lille gutt overnattet og vi spiste frokost sammen før Emilie og jeg fylte resten av dagen med Marte- bestevenn. Vi måtte vise henne Klemetsaune selv om det pøsregnet. Så da ble det en svingom i oldemors gamle kjole inne og en munnfull med deilige jordbær ute.

Marte & Emilie på Klemetsaune

I morgen blir vi komplett familie igjen når Morten kommer hjem. Snakket med en ferieklar mann med hjemlengsel på Skype i kveld før snuppa la seg. Jeg fikk i all hemmelighet se hva Emilie skulle få og kan love at prinsessa kommer til å bli "spinnvill" i morgen.

Med en vakker peon i stuevinduet inntar jeg horisontalen med en stor kopp te.

Peon

3 comments:

  1. Kan du ramse opp hvor de ulike Fretex i Trondheim ligger? Jeg vil også finne skatter:-)

  2. Petra blomst: Link til fretex butikkene i Trondheim

    Sentrumsbutikkene har høyere priser. God jakt!

  3. Her er det så MYE fint; alt fra oldemors kjole (tenk hvilken glad kjole), til Emilies putekrok og hvilket utrolig fint kjøkken. Kan man spørre hvor det kommer fra? Er foressten veldig spent på hva pappa hadde med seg hjem (???)

    Deilig søndag til dere!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.