A blög once bit my sister

Suppe og sjokoladekake

Anne-Lises sjokoladekake

Alltid når vi ankommer "tante" Anne-Lise får vi nydelig, hjemmelaget blomkålsuppe og sjokoladekake. Du aner ikke hvor mye det gleder oss, det er supergodt. Emilie sa det så godt, du har nydelig god mat, Anne-Lise!

Skjønne Anne-Lise har samme musikksmak som oss; ergo er den "oerhört" bra! Emilie har spurt etter deg mange ganger om dagen, og vil at du øyeblikkelig kommer på besøk; vi andre er helt enige.

Anne- Lise

Tremenningen min, Karianne, er utrolig flink med barn, og heldigvis ikke hårkjælen. Så da leker Emilie gjerne frisør; vi andre blir imponert over detaljfokuseringen.

Frisør

Ellers har vi vært så heldige å få servert bare førsteklasses måltider i ferien. Pleier alltid å snike med meg noen oppskrifter som et ekstra ferieminne. Venter noen innkomne på mail; da vil jeg gjerne dele oppskrifter på grove baguetter og havrekjeks med dere.

Pastasalat

Kaffemat

Lunsj på Homla

I morgen sprer vi litt prinsessedryss over bloggen: Firmenningen til Emilie hadde nemlig skapet fullt av vakre prinsessekjoler.

3 comments:

  1. Åh så mye herlig snaddermat og koselig selskap, det er virkelig sommeridyll det :D

  2. Å. det der så bare helt nydelig ut! Alle skulle hatt en tante Anne-Lise!

  3. Var inne å kikket på Frisør-prinsesse Emilie igår kveld, men var litt tom i hodet (og man kan jo ikke skrive bare tøys til en prinsesse :) Kan ikke på stående fot forklare hvorfor, men jeg blir alltid glad av dine innlegg, Johanne. Sånn "feel-good" glad! Har hatt en litt vanskelig sommer, så nå er det fokus på alt som er fint, som jo er det aller meste. At det resulterer i fine bilder, er jeg veldig glad for. Kognitiv psykologi i praksis.

    Deilige dager ønsker jeg dere, ser at det ikke går noen nød på dere for øyeblikket :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.