A blög once bit my sister

Verdens beste festival

Giskefestivalen

Sommerfesten på Giske 2010 var vi tre av de 17 000 som fikk med oss, det er vi stolte av. For makan til festival som er bygget på dugnadsånd og ren glede. Her har nok folket på Giske bidratt i alle høyeste grad.

Det at du i tillegg er med å støtte festivalen på helt eget initiativ er spesielt, enten ved å putte penger på bøsse inne på festivalområdet eller ved å sende SMS. Man bringer med seg noe mat man vil dele med de andre, så kan man fritt hente seg mat i matteltet og på grillområdet. Her var det mye å velge i av salater, bakverk og grillmat. Drikke kjøpes inne på området.

Giskefestivalen

Vi fikk høre Minor Majority, Thom Hell og Susanne Sundfør på stedet sammen hele familien. Det var mulighet for Emilie å leke med sand og gå i fjæra mellom de beste musikkinnslagene.

Birgitte & Preben

Tremenningen min Birgitte og hennes Preben er et nydelig par, godt kledd for anledningen. Festivalen satte publikumsrekord og fortsetter dette blir det nok ny rekord neste år.

Festival er kult!

På vei hjem for å se Damien Rice via Sunnmørsposten på nett spurte jeg Emilie hva hun likte best med festivalen, svaret kom kontant: musikken. Da smiler vi alle fra øre til øre.

2 comments:

  1. Dere har virkelig fått kost dere! Jeg hørte ett innslag om Giske på radioen i forrigår, tror jeg.. Høres supert ut!

  2. Så flotte bilder du/ dere tar Johanne! De er så urolig klare og fine, med flotte farger! Hva er trikset? Har du en spesiell linse/ filter? og bruker dere automodusen eller en spesialinnstilling? Forøvrig en flott blogg jeg er innom jevnlig :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.