A blög once bit my sister

Solfylt tur

Gjerde

Solfylte dager og høst er en meget god kombinasjon. La disse skjønne dagene bare fortsette, så vi kan være ute hele dagen med rødlette kinn og ulltrøye.

Marte og jeg hadde en herlig spasertur ute på tuppen av Askøy-Herdla på søndag, hvor kuene går fritt og landskapet er flatt med sjø på alle kanter.

Mø Marte og Nanok Uke 31 Babybump

Marte spilte noen feelgood låter av norske Real Ones i bilen, så nå har jeg denne på hjernen for tida.

Marte tok noen flere babybump bilder som jeg skal samle godt i minneboksen, fikk nemlig ikke tatt noen gode av Alma i magen. Så denne guttemagen skal foreviges og jeg skal dele flere av bildene med dere.

Båndene til lillegutt blir sterkere for hver dag som går, elsker DEG lille O!

3 comments:

  1. Oooo! Lille O? Betyr det at dere har landet på navn? Spennende :) Magen er nydelig, været er skjønt, venner og landskap på bildene dine er til å drømme seg helt bort i. Ha en fortsatt fin høstdag!

  2. Magen er superfin og lille Oooompalompa sparket godt fra seg der inne, det liker vi!! Takk for en herlig helg Johanne! Ingenting er som å dele en solrik høsthelg med den man holder kjær! :)

  3. Ble også spent på evt navnevalg nå ja :-D Sååå spennende å tenke på hvem den lille er! Utrolig nydelig på vestlandet altså, skulle gjerne ønske det lå litt nærmere... :-)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.