A blög once bit my sister

Hjertelykt

Hjemmelaget lykt Lykt

I ettermiddag har Emilie og jeg laget en lykt sammen. Du trenger kun en blikkboks, ståltråd, en spiker og en hammer. Jeg hamret ut et hjerte og så pynta Emilie med perler på ståltråden, vi er sååÅÅÅ stolte ;)

Nå står lykta og skinner her mellom Mac-en og symaskina, vi holder endelig på å oppgradere kreativitetsrommet vårt. Skap med skyvedører, bort med alt rotet :)

Takk for alle varme ord under innlegget Vil gi noe tilbake til DEG. Jeg blir så GLAD, så GLAD! Meld deg på konkurransen om du ikke allerede har gjort det, du trenger ikke ha blogg.

9 comments:

  1. takk for tips. dette skal jeg jaggu prøve meg på med ungene. dette må jo være supre julegaver til besteforeldre. :)

  2. Stilig! Hvordan får du til hullene uten å "krønsje" boksen? Sånne hadde vært fint å pynte ute med også, ser jeg for meg.

    Jeg tror sannelig du er mer sy-effektiv enn meg for tiden, kjempeartig at du har fått en sånn dille :)

  3. superskjønn!!

    jeg lurer også på hvordan du får det til uten å mose boksen..jeg har prøvd en gang, men gitt opp ;) ..har du noe inni den kanskje..?

  4. Hyggelig at dere liker tipset :) Enig at det er en fin gave fra barna til feks besteforeldre.

    Grete & Gunnmeis: Det er ikke noe problem. Mulig boksen du har brukt gunnmais var for tynn/dårlig, ikke vet jeg. Dette var en boks med coop sine krossade tomater. Jeg bare hamret i vei uten problem jeg. Her kan man lage mange kule mønster om man er kreativ.

  5. Genial ide! Takker så meget for tipset. Dette må definitivt prøves!

  6. Så enkelt - og så flott!

  7. Wow! Skikkelig fin, jo! Sånn vil jeg også lage!

  8. Så fine lykter!! Takk for tips, disse fikk vi lyst til å lage! Fin fredag! Klem

  9. så fint!!! en slik vil jeg også lage:-) Jeg går rundt å lager hjerter av alt mulig for tiden. men ikke prikket meg et hjerte enda!

    Kjempefin blogg har du. fin kveld til deg:-)

Comments on this blog post have been disabled.