A blög once bit my sister

Min første vimpelrekke

Lilla vimpelrekke

Da var min første vimpelrekke laget, i lillarosa til Emilie. Hmm...det ga mer MERSMAK! Veldig kos syssel å sy og ikke minst enkelt :) Nå tror jeg det må bli en vimpelrekke i svart, brun og kanskje grønn til lillebror også. Må snart ta meg en tur hjem til noen som klarer å sy små luer og bukser, for det vil jeg lære.

Lilla vimpelrekke

Stoffene i denne vimpelrekka er fra Stoff & Stil og Tildastoffet er kjøpt på Panduro.

Dagens mage

Det var dagens mage :) Magen har fått på seg en ny strikkejakke i akryl og ull fra H&M, den hadde så kule farger at den ikke kunne passeres.

I bakgrunnen ser dere som har vært hjemme hos oss at vi holder på å gjøre om på datarommet. Skap med skyvedører kom opp i går, er superfornøyd med dem! Dette tegner til å bli et favorittrom når det er ferdig.

Ha en FARGERIK dag du også!

9 comments:

 1. ÅÅ kor flink du e, og magen vart jo enda finer med de der stripene da. Sur og tung dag idag, men etter å ha vært innom "dere" ble det litt sol og :-)klem fra Torill

 2. jeg kan gjerne lære deg vuttu :)

 3. Så flink og fin du e :) Har lenge hatt så løst å lære å sy... Men har ikke symaskin. Kanskje man skal ønske seg i julegave! På lørdag kommer ei venninne på besøk med symaskinen sin, så får vi se ka vi for til :)Lyst å prøve meg på et dyntrekk, det ser da ikke så vanskelig ut.

 4. Fin vimpelrekke!!! Og veldig fin mage! No er det ikke lenge igjen! Grønt passer bra til lillebrors vimpelrekke! ;-)))

 5. Så herlig mage- og jakke;) Nydelig vimpelrekke også!! Håper på litt ork her også- så jeg kan sy litt småtteri og gjøre ferdig diverse prosjekter. Håper formen er god...tenker på deg! Klem fra meg.

 6. Med ein viss fare for å virke masete, som legg att kommentar på kvart einaste innlegg, så greier eg altså ikkje å la vere...hihi! Blir sååå imponert! Herleg vimpelrekke, nydelege fargekombinasjonar, og så er du så flott! -og kanskje eg må herme etter den jakka...hm.. ;)

  Som sagt før; ta gjerne med symaskina hit på sybesøk! :) Ikkje at eg er så veldig flink, men eg har trua på at vi får det til! :) (-men eg ville ikkje komt hit heilt med det samme, for her er haustforkjølelsen overveldande om dagen..)

  Ønskar deg ein fin torsdag! :)

 7. Takk alle sammen! Herlig å få så mange fine kommentarer:) Line og Guro: Jeg tar gjerne med meg symaskina på besøk. Så håper jeg at jeg klarer å lære meg noen triks ;)

 8. Du, vettu, jeg blir så inspirert av den bloggen din! Tror det er noe med de herlige fargene og fantastiske bildene! Du burde dra en tur på Stoff og stil og se i mønsterhaugen deres...de har så mange gode barneklæroppskrifter. Og MANGE av dem står det til og med "easy" på :-) Har sydd mange av mønstrene deres, og det er både gøy og enkelt!

 9. fantastisk fin vimpelrekke. fantastisk fin mage. og den genseren der gikk jeg forbi forleden og tenkte:åj, fantastisk!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.