A blög once bit my sister

Chili—nydelig sterkt!

Chili powder

Har fått noen spørsmål i forhold til hva slags chilikrydder vi har brukt i konfekten. For å få skikkelig fart i et godt chilikrydder, eller forsåvidt alle typer krydder, bør man ta en tur innom en innvandrerforretning. Jeg bruker å stikke innom den som ligger like ved brannstasjonen i Trondheim sentrum. En boks chili powder koster under 20 kroner og kan gi deg uttallige sterke opplevelser.

Dette er det samme chilikrydderet Dromedar bruker i sin nydelige kaffedrikk sweet chili :) Vi bruker ofte en dæsj i vår kakao. Det er viktig å ikke bruke for mye; i en kopp kakao er det nok med de få chilikornene som fester seg på baksiden av et teskjeskaft.

Tacokrydder

Jeg elsker en god tacoaften. For en stund tilbake laget jeg eget tacokrydder, som vi er storfornøyd med. Det dufter himmelsk og er helt uten kunstige tilsetninger; man trenger også mye mindre. Vi liker sterk mat, men trenger kun en teskje av denne blandingen. Veldig lett å lage, oppbevares i lufttett glass.

Unn deg en sterk opplevelse du også :)

3 comments:

  1. Genialt med chili i konfekt og kakao! Takk for tipset, det må prøves ut :)

  2. Tusen hjertelig Johanne!! Nå planlegges konfektkveld for fullt :-) Riktig god helg til den lille familien!! Kirsti

  3. chili i kakaoen har jeg fortsatt til gode å smake gitt..spennende! mne eget tacokrydder bruker jeg og, godt å vite akkurat hva man får i seg, i ferdigblandingene er det mye rart, og veldig mye sukker.

    god helg!

Comments on this blog post have been disabled.