A blög once bit my sister

Kjære lille O

På Fløyen Cruiseskip fra Fløyen

Vi venter på deg

lille O

Voks deg stor og sterk

bli en glad gutt

en frisk gutt

lille O

Pappa og mamma vil ta deg med på din første hotellovernatting, hotell St.Olav.

Jeg har en personlig melding til hotellet; sulten mor kommer snart på buffet (muligens inntaes minst fem middager) og jeg vil ha muggost til dessert :)

Bildene over er fra når jeg var sammen med Martevennen oppe på Fløyen i Bergen den 27.sept.

Bildene under anno i dag; lille O: 37+5

Husk giveaway av LilleVinter på LilleLille bloggen.

Mage 11 nov 37+5 LilleNattis

11 comments:

 1. For en flott mage!!! Gud som jeg spiste på hotell St.Olav i fjor! Spiste ALT av kjøttpålegg og brie og alt som er "ulovlig" i svangerskap! Klem!!

 2. Grmf, eg var skikkeleg skuffa over buffeten på hotellet. Ingen brie eller andre gode ostar, og knapt nok ei salamipølse i sikte. Må ha vore eit føderush rett før meg!

 3. ÅÅ så flott du e Johanne!! Kjempe fin mage og no e d jammen ikke lenge igjen- og godt e d tenke e!!Nyt siste ukene eller dagene- kan jo skje når som helst no!! Lykke til!!Klem

 4. Fine magen :)Krysser fingre og tær, og alt som kan krysses for at Lille O er en perfekt go`klomp!

  Stoooor klem fra oss :)

 5. Håper alt går bra med lille O og deg- du skriver så fint- får klump i halsen og tårer i øynene- og magen er kjempeflott! Nydelige bilder fra Bergen!! Ha ei fin helg! Klem fra meg!!

 6. Ååååå Johanne, du er fin. Og lille O kommer snart, dere får endelig bli fire og kose dere inne ved peisen i hele vinteren. <3

 7. Monica & Magni: Jeg kommer personlig til å kreve fullt dekket buffet på hotellet. Spiste som om jeg aldri hadde fått mat før etter vi fikk Emilie.

  Liker magen min, men skal bli godt å være litt alene i kroppen sin også. Babylukt kom min vei:)

  Takk for at dere er så søte!

 8. Å,Johanne,tenk snart er lillebabyen her. All den forventningen som ligger i luften,den nypure følelsen,babylukten og alt som hører med...helt hærligt er det <3 Vi koser oss med hærlige lille Magnus som er 10 uker allerede <3. Nyt magen fullt ut,snart er lille O her..liten og helt perfekt!

 9. Lille O; det er mange her ute som venter på deg! O er bra, ringen er sluttet! Fint å være to i samme kropp, og etterpå så deilig å være to i to. Tenker mye på deg, Johanne og smiler ved tanken! Klem, klem, klem

 10. Så fin du er Johanne! Like rundt hjørnet at du ikke er 2 i 1 lengre, og lille prinsen er i armene deres:) Må bare igjen si at bloggen deres er så god og inspirerende å lese, Følger med dere i hverdagen liksom. Klem <3

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.