A blög once bit my sister

Fyrstikk, røkelse og stein

Fyrstikkeske Stein fra Åre

Shine a light Røkelse

Før Oliver kom hadde Emilie og jeg mange fridager sammen i høst, glad er jeg for det nå som jeg må dele oppmerksomheten min på to. En av disse mor/datter dagene laget vi pynt på fyrstikkesker. Denne fyrstikkeska er kledd med et gavepapir jeg har fått. Vi laget en liten vimpelrekke på eska.

Når vi var i Åre i oktober var vi så heldig å finne noen ferdig utborrede runde steiner, formet slik fordi noen skulle sette ned et gjerde i stein. Alle steinene er unike og er i forskjellige høyder. Syns de ble fine på et sølvfat med kongler rundt og lysende telys. Den ene hadde hull på midten, så den fikk en pinne med nydelig duftende røkelse.

Ha en søt og varm førjulstid inne, nå som kulda biter seg fast i veggene.

1 comments:

  1. Så fin og kreativ pynt!!! Heilt unik! :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.