A blög once bit my sister

Elsker strikkere

Oliver Nydelig strikkesett

Emilies tøfler Karusell

I går var vi så heldige å få besøk av Mortens "tante" Torill, hun kom med lekre strikkesett til Oliver. Den grå buksen var i superdeilig garn og myk som babyhud. Det andre settet er limefarget og blått, med supersøte knapper. Emilie fikk blant annet skjønne tovede tøfler. Dette kommer til å bli mye brukt. Hestekarusellen med godnattsang har Oliver tidligere fått av "tante" Anne-Lise, kjøpt på Kremmerhuset.

Syns det er så utrolig smigrende å få hjemmestrikket tøy til barna, det står mange timer bak vakkert strikketøy. Torill hadde en hel stelleveske med godsaker med seg. Ikke alt kan avsløres enda ;) Enn at hun til og med hadde tenkt på at vi kunne ha en ekstra stelleveske; til å ha stående på Klemetsaune. Blir så glad av omtenksom og snill familie.

I dag har jeg og Oliver vår første dag hjemme alene. Man glemmer litt hvor mye arbeid det er med disse små, som gjerne vil bæres rundt omkring hele dagen ;) Akkurat nå sover lillegutt i moby wrap-en sin. Mor har stullla og stella på kjøkkenet innimellom blogginga, viser hva som har blitt til siden :)

Oliver har allerede god musikksmak, som sovemusikk er denne Go`natt plata med blant annet Kari Bremnes, Beate S. Lech og Silje Nergaard favoritten.

Ha en flott uke!

6 comments:

  1. For de av oss som er analfabeter med strikkepinner, blir man jo så nesegrus imponert over alt det vakre som blir strikket! flotte klær Olivr har fått!

  2. Åh, dere er heldige! Det er luksus å få strikkaklær. Nå er jeg snart ferdig med mine julegavestrikkeprosjekter, så da skal jeg prioritere meg selv en stund! Klem

  3. Så fine ting dere har fått! Strikkatøy er jo bare gull. Det er så koselig, og så holdbart :) Er ikke mange klær som tåler tidens tann så godt. Her skal vi finne frem strikkejakkene etter frøkna, så lillemann skal få bruke de og.

  4. Hei dere; lille Oliver er så vakker at jeg må klype meg selv i armen. Dessuten blir jeg aldri så lite 'baby-syk' av å se på han. Fine klær til fin gutt; ja, sånn må det være!

    Takk, Johanne; begynte å grine (igjen), da jeg leste kommentaren din. Jeg har visst blitt en skikkelig tåre-perse. Er tilbake med en ny blogg, med litt annet fokus, etterhvert. Det blir bra, tror jeg. Man må videre, ikke stå å stampe i det samme hele tiden. Klem

  5. Så fint strikkesett lille Oliver har fått:) Og så orginalt og kult med lime og blått! Jeg er mildt sagt hele frelst på strikking og jeg må si at det er en herlig følelse å lage egene klær som varmer barna mine:) Ha en fin dag :)

  6. Lilli: Utrolig glad for at du kommer med ny blogg etterhvert:) Jeg er iallefall emosjonell om dagene, GLEDE over lillegutt er stort!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.