A blög once bit my sister

Lykke

Søsken!

Dette bildet er det vi hittil synes er best av våre to gull. Emilie har så vakkert beundrende blikk på Oliver.

De siste to dagene har bare vært superbe! Oliver blir bare mer og mer årvåken, vi har rett og slett fått skikkelig god kontakt, og han gliser bredt når jeg snakker tull om f.eks. alt jeg tror og ønsker han en dag skal bli. Det beste er når han selv prøver å snakke tilbake med noe som høres ut som begynnelsen på litt babybabbel :)

Søvnen har vært noe bedre, muligens grunnet fennikkelte til lillegutt og masse ammete til mor. Vi fortsetter med det og håper på mye sammenhengende søvn.

Ellers var vi i går kveld hos gode venner med barn i samme alder, der fikk vi nydelig kveldsmat og herlig barnelek. I dag ble det bytur med en ny god venn og hennes gutt, som er bare noen uker eldre enn Oliver. Gutta var snille og mødrene fikk tak i noen varp på januarsalget. Obligatorisk å ta en tur innom Dromedar for en Sweet Chili.

I ettermiddag har jeg fått tid til litt one-on-one med Emilie, så dyrebar tid. Det kommer så mange gullkorn derfra nå at jeg må begynne å skrive ned noen snarest!

I morgen skal jula ut, noen nye grønne planter inn, og jammen er det helg igjen :)

8 comments:

  1. ååhh...noe så NYDELIG! ekte søskenkjærlighet!!

  2. For et nydelig bilde!!

  3. Som jeg smilte da du sa at du gikk rundt å vugget på Oliver rundt midnatt... 'sånn, ja' tenkte jeg, 'sånn skal det være'. Kolikk eller ikke, det går heldigvis over.

    Hva skal man si; vakre, vakre barn. Emilie har engle-blikk, Oliver allerede konsentrert og årvåken!

  4. Så øte de er! Kan jeg spørre hva slags kamera og linse dere bruker til portretter, og behandler dere bildene etterpå? God helg! Hilsen "ny" fotograf

  5. Lurer på det samme som Anette;-)

  6. Så herlig! Eit heilt fantastisk bra bilde! :) Kjenner at eg har lyst å bli betre fotograf...takk for inspirasjon! :)

    Ha ei fortreffeleg helg! Klem

  7. Til dere som har fotografi-spørsmål, kan jeg si at dette bildet er tatt med et Canon EOS 7D-kamera, og vårt favorittobjektiv: Canon EF 50mm f/1.4. Det er lyssatt fra høyre med en Canon 580EX blitz (som trådløs slave) påsatt en Sto-Fen Omni-Bounce og reflektert via taket.

    Adobe Lightroom er brukt til etterbehandling av bildet, som er skutt i RAW-format.

    Johanne sier hun vil gå i mer detaljer om foto-interessen vår i et eget innlegg, så det kommer vi nok tilbake til :)

  8. Heisan! Så nydelige unger du har! Lykke til videre med amming! Jeg ammer fortsatt minstejenta på 16 måneder - om natta også...Veit at dette med søvn går seg til;)

Comments on this blog post have been disabled.