A blög once bit my sister

Nytt & fargerikt

Tulip Nye planter Rice espresso Rice Lemon & Lime Byggeklosser

Finfine fredag! Jeg har hatt en syk mann hjemme, men han fungerte veldig fint som samsovende barnevakt. Så imens gutta sov på sofaen fikk jeg ryddet ut jula. Etter det tok jeg frem lekre ting fra Rice som jeg kjøpte før jul fra Monjas nettbutikk Sweet Memories. Jeg føler jeg er litt på fornavn med deg, Monja, det er det sikkert flere av kundene dine som føler. Makan til god service og hyggelig dame skal du lete lenge etter.

Espressokoppene fra Rice skal ut til Klemetsaune til våren, sammen med Nespressomaskina. Der trengs nemlig en kjapp kopp med kaffe innimellom hagearbeidet. Hjemme tar vi oss tid til kvalitetskaffe, laget av "barista" Morten med bønner fra Dromedar.

Ellers har noen nye grønnplanter kommet i hus, og en bukett med tulipaner. Jeg pleide aldri unne meg å kjøpe blomster til helgen før, men det er nok noe jeg kommer til å gjøre oftere fremover.

Man blir liksom aldri helt ferdig å rydde, det er ofte sånn at de samme "haugene" alltid blir stående igjen. Men nå er det fredagskveld og tid for kos. Jeg skal ta frem en stor deilig ost fra Gangstad gårdsysteri som jeg fikk i ekstra julegave fra svigers, en haug med kjeks, druer og passende syltetøy. Takk til deg Bente, som har fått med deg hva jeg elsker :)

Først danser vi helgen inn med barna og en god porsjon ABBA.

Kos deg litt ekstra i kveld du også!

2 comments:

  1. Det er koselig med jul men det er jammen meg godt å rydde den bort også. Og da går det jo mot lysere tider også!!! Så kul potteskjuler!! Jeg og Randi danset helga inn i dag, men til Banana Airlines og "hiv på komagan". Sånn er det å vær finnmarkinga! God helg til dere!! :-)))

  2. Å nå ble det plutselig en liten vårfornemmelse her etter å ha sett de fine bildene, herlig !

Comments on this blog post have been disabled.