A blög once bit my sister

Om kvelden

Ny lykt

Skinner det i den nye lykten fra Ikea.

Mammakos

Kysser vi på lillegutt, selv om vi gleder oss til å få voksentiden tilbake.

Håper det skinner hos deg!

5 comments:

  1. Så skjønt bilde av dere! Det er veldig godt når man kan få noen kveldstimer sammen igjen!

  2. Han ser så klok ut, lillegutt.

  3. Ååå..den lykta var fin..liker Og ikke minst fin gutt!!

    Er fast leser av bloggen din men utrolig dårlig når det gjelder å legge igjen kommentar.

    :)

  4. Den lykta var veldig fin! Den hadde jeg sikkert ikke sett på to ganger inne på ikea, men på bildet der så den veldig fin ut. Også Oliver da, så søt. Synes barna deres er heldige, ser på bildene at de er noen høyt verdsatte skatter. Det er ikke alle som klarer å fange det så godt som dere får til på deres bilder. Er det bare talent, eller har fotografen tatt noe kurs?

  5. Lene: Takk igjen for fine ord! Ang foto, så har ingen her gått kurs. Når noe er gøy, så blir det til at jeg gjør det ofte. Foto er utrolig gøy! Har enda masse å lære, det eneste negative er at man blir mer og mer kresen. Har lenge planlagt å skrive litt om fotointeressen, men det har bare tatt litt tid å tenke ut hva jeg vil skrive, for dette er et tema mange har skrevet mangt om og jeg har det kun som hobby.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.