A blög once bit my sister

Søndagslykke

Hjerte til mamma Prinsesse Oliver

Vi startet dagen med hele familien i dobbeltsenga. Så en lang og god frokost med ferskt brød og nydelig kaffe. Emilie var storfornøyd etter å ha pyntet Oliver som en prinsesse :)

Allerede på fredag fikk jeg et søtt morsdagskort av Emilie, som hun hadde laget på barnehagen. "Til Ma: Glad i deg!" sto det på kortet. Nå skjønner jeg hvor varm en kan bli om hjertet av alle slike søte ting som barna lager til en.

Skitur

Ut på formiddagen fikk Emilie besøk av Alice; jentene imponerte på skitur og gikk riktig så langt. Hjemme ventet kanelboller og varm kakao. Oliver var varmt pakket inn i vogna og sov i flere timer ute i frisk luft. Jentene har lekt lenge over hele huset; det er ganske så bomba her. Men du og du så herlig det er å lytte på dem. Nå går Nysgjerrige Nils på iPad-en i sofaen ved siden av meg, og lillegutt har igjen sovnet på puppen...

Måtte søndagen fortsette å være så DIGG :) Håper på å få se en film i armkroken til min kjære i kveld.

Gratulerer til alle mammaer der ute; det er bare verdens beste ting å være mamma!

2 comments:

  1. høres ut som en super idyllisk morsdag! lillebror gjorde seg egentlig temmelig bra som prinsesse også ;) her er det nybakt brød og "knerten gifter seg" som gjelder denne morsdagen. kos deg videre! klem

  2. Så nydelig Oliver er med tiara!! Torje er også ofte sett i tiara.... Sånn er det å ha storesøster! Ser ut som dere såvidt har snø nok til skigåing, vi har plenty!! [HTML_REMOVED] Klem!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.