A blög once bit my sister

Magisk konsert

Sundfør konsert Det ble kun noen dårlige iPhone bilder; men scenen var også magisk :)

Min bror og jeg opplevde noe magisk i går. Litt høye på livet og med noen dråper (ok glass) vin innabords trippe trappet vi under lykkens portal mot Domen (Nidarosdmoen altså). Vi kom noe sent som vanlig og det var tydelig utsolgt. Tror vel egentlig at alle satt godt der inne.

Så kom kunstneren Susanne Sundfør sammen med Trondheimssolistene. Jeg må bare si at hele konserten var en eneste stor opptur! Akustikken i Domen gjør at Sundførs sarte stemme klinger ekstra vakkert. Det er også noe eget å ha sin bror helt for seg selv; særlig når han får ståpels på konsert. Han har til tider litt for høye forventninger og stiller høye krav til musikk. I går kveld satte han i gang storklappingen og det var nok ingen som var annet enn i god stemning etter Sundfør gikk av scenen. Du kan lese en anmeldelse av konserten på Isfit sine sider.

Vinter 2011 Litt minner fra dagene i 2011 fanget av iPhone, liker slike bilder også :)

Vi er allerede godt inne i februar; solens stråler blir varmere og varmere :)

Jeg har så lyst å lese en god bok; den må ikke være for lang og helst gjøre meg ivrig med en gang. Har det med å få tankene til å vandre og ikke huske handlingen nemlig. Noen anbefalinger?

11 comments:

 1. Hvis du har sansen for litt tørrvittige bøker uten mål og mening, kan jeg anbefale Paasilinna. F.eks. denne som jeg har skrevet om her, http://folkebiblioteket.blogspot.com/2009/03/den-elskelige-giftblandersken.html

 2. Det hørtes helt fantastisk ut! Morsomme bilder, det er jo disse man har flest av, og det ser ut som dere har det herlig sammen! :)

 3. heerlig stemning :) både på konserten og hjemomkring ser jeg ;) ser ut som du har det BRA!!

 4. Ååå, den konserten skulle jeg gjerne vært på du! Høres magisk ut!! Deilig med sånne energiinnsprøytninger innimellom! Vi trenger det :-) Bok...kan ikke love kort, for den er som en murstein, men sidene flyyyr!Anna Gavalda "saman er ein mindre aleine" Lo meg skakk innimellom! Eller for noe mer alvorlig, we Lawrence Hills "Noen kjenner mitt navn" helt fantastisk! Og ikke så lang. God bok ;-)

 5. Hørtes vidunderlig ut! Jeg anbefaler Camilla Läckberg sine krimbøker, de er virkelig fengende!

 6. Enig med du, fantastisk konsert! Anbefaler kvinnen som kledde seg naken for sin elskede av Jan Wiese :)

 7. Domen er bare fantastisk! Bøker ja, Camilla Lackberg er nevnt over her, anbefales virkelig. Eller Åsa Larsson, svensk krim det også. Ellers holder Gubben på med Stormenes tid av Ken Follet nå. Har du ikke lest den serien så anbefaler jeg de. Jeg holder på med Kampene til Karl Ove Knausgård, syns de bøkene er gode jeg.

 8. Hærlige bilder:) Æ å anbefaler Camilla Lackberg. Har alle her hjemme hvis du vil låne. Sees til uka:)

 9. Mildrid: Jeg har bestilt den boken som du anbefalte:) Ellers har jeg lest Lackberg sin Havfruen i fjor etter anbefalning:) Blir nesten litt vel ekkel, men utrolig fengende og godt skrevet. Holder på med som dine dager er, skulle ønske jeg kunne lese på senga igjen.

  God natt!

 10. Heldige deg som har vært på Susanne Sundfør-konsert. Var sikkert en helt utrolig stemning. Blir aldri lei av hennes sanger. Jeg er akkurat ferdig med "Saras nøkkel". Utrolig flott og gripende bok. Og min yndlingbok er "Den lukkede bok", av Jatte A Kaarsbør. Hun har også skrevet en annen god bok."Din nestes hus". https://www.tfb.no/cgi-bin/websok?mode=vt&st=p&cclsok=%26quot;kaarsb%C3%B8l+jette+a%26quot;/FO&tpid=15026&frapost=1 jJeg pleier laste ned bøkene på iPoden og høre bok mens jeg går tur med Tassen. Og vasker gulv og tørker støv..... Ønsker deg en fin kveld!

 11. Jeg er veldig glad i litt historiske romaner, og anbefaler derfor også Ken Folletts "Stormens tid" og også triologien "Arn" av Jan Guliou. Begge disse er også filmatisert i ettertid. Artig å se film etter å ha lest bøkene :) Herlige Iphone minner der ja forresten!!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.