A blög once bit my sister

Nytrukket stol

Detaljer Stol med nytt trekk

Stolen min

Gammel Stol

Et lite bilderas av min nytrukket stol, som har vært med meg siden barnerommet. Dette er vel tredje gang jeg skifter trekk på den, det ser slik ut originalt. Kanskje min egentlige interiørsmak kom tidlig, for så å forsvinne i noen år til fordel for altfor mye bjørkefinér fra Ikea. Tja, sakte men sikkert blir det vel slik jeg ønsker her hjemme. Har sluttet å stresse for mye med det der. I år håper jeg iallefall å få tak i et stuebord i teak. Kanskje det er min lykkedag neste gang jeg stikker innom Fretex.

Vi har hatt en god morgen. Nå trimmer O under babygymmen mens jeg blogger og vi lytter til Jamie Cullum.

Straks en tur på Stoff & Stil. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på skjerfene, de er virkelige myke og gode å ha på. Kanskje det kunne vært noe å lage til en give away på bloggen? Jeg kan ikke love perfekte sømmer her altså.

Kos deg!

4 comments:

  1. Det gamle er finest! Hos oss er også bjørkefiner på tur ut. Er da så kjedelig! Mye mer arti med møbler med sjel. Flott at du har beholdt det originale treet og ikke har falt for fristelsen til å male den. Gooooood tur på S&S! Vi får møtes der og slå ihjel noen timer når jeg kommer til trøndelagen!

  2. så fin den ble!! liker godt at du IKKE har malt den..den var vakker! digger og nattbordet i bakgrunnen..ønsker meg et sånt! svigers har et..men ikke hinta nok enda sikkert..

  3. Så flink du er til å ordne både det eine og det andre!! :) -men einig med Monica om at det originale var finast...skjønt!

    Gler meg masse til i morgon! :) Klem

  4. Nydelig stol- og veldig fint trekk- liker stripene..enig i at man blir lei av ikea- de har jo veldig mye fint også da- men det kan bli litt overdose;)Har vel kvittet meg med det meste som var i bjørk derfra, men nå ser det ut til at det blir kjøkken fra ikea- så vi er fortsatt venner;) Sååå fint skjerf du ahr sydd- så flink du er!! Håper virkelig du satser på en liten givekk;) Har begynt å full jobb- så føler at dagene bare flyr, og overskuddet er ikke helt til stede- desverre..men sånn er det vel bare noen ganger i livet... Stoor klem til deg;)

Comments on this blog post have been disabled.