A blög once bit my sister

Litt mer om meg

Cruising

Brekkevold-bloggen har fått hele tre stylish blogger awards den siste tiden, det er ikke en aprilspøk ;) Så utrolig hyggelig! Spesielt siden det er fra disse tre superflotte og unike bloggene: Ein gul knapp, nummer ni og Pias verden. Har blitt utfordret til å svare på noen spørsmål, noen av dem er altfor feminine for Morten. Så jeg får svare :)

 • Hvorfor startet du å blogge?

  Jeg startet å blogge i 2007, men det var kun mms-blogging for det meste. Det var faktisk Morten sin idé å begynne å blogge, han står også bak hele programmeringa av bloggen. Jeg skjønte meg ikke helt på hans fascinasjon. Du finner fortsatt alle blogginnlegg som er skrevet her, det første innlegget er av Emilie som spiser på uroen sin (like gammel som Oliver er nå).

 • Hvilke blogger følger du?

  Litt for mange kanskje... :) Jeg er effektiv! Noen ser jeg bare på bildene til, andre har jeg fått et forhold til rett og slett. Når jeg ser et nytt innlegg hos de jeg har et forhold til blir jeg hoppende glad.

 • Hva er ditt favoritt klesmerke?

  Jeg har begynt å kjøpe litt dyrere klær i det siste, det er sant at holdbarheten er bedre. Men har ingen favoritt merker. Handler fortsatt mye basicklær på H&M og en del kjoler på Indiska. Neste kjøp blir nok noe fra Noa Noa.

  Mitt absolutte favorittplagg nå er min regnjakke fra Danfæ kjøpt på en gul knapp i Bergen. Den må jeg vise dere snarest, føler meg så vel i den. Trenger matchende støvler :)

 • Hva er din favorittparfyme?

  Emporio Armani parfymer. Liker best den som heter White, men så sluttet de plutselig å produsere den :( Aner ikke hva jeg skal gjøre når jeg ikke har mere av den. Er det et luksusproblem? JA!

 • Hva er din favorittfilm?

  Elsker filmen La Vita e Bella. Så den filmen sammen med min høyt savnede mamma, har så lett for å bli på gråten bare jeg tenker på henne om dagen...

  Har så vanvittig mange gode minner fra at hun og jeg gikk på kino ukentlig for å se en eller annen film som så og si ingen andre hadde sett. En annen film vi to så sammen og som jeg aldri glemmer er Smoke.

  Den siste filmen jeg vil nevne er Den fabelaktige Amélie fra Montmartre. Så herlig hun Audrey Tautou! Lovely film!

 • Hvilket land ville du besøke og hvorfor?

  Tar by først: Jeg har lyst å reise til Edinburgh i Storbritannia, bare fordi min bror en gang sa at det var hans favorittby. Jeg tror at jeg og Morten kunne kosa oss glugg i hjel der med masse øl blant alle slottene.

  Når det gjelder land, har jeg alltid vært nysgjerrig på Island.

 • Fem ting du alltid har i vesken din?

  iPhone!! Lommeboken fra Rice :) Nå er også våtservietter og bleier et must. Disse fire tingene hadde jeg kommet langt med, men veska er full av alt mulig annet unødvendig i tillegg ;) Kan også ha glemt alle de fire tingene samtidig, for jeg er et sterkt offer av ammetåka.

Klipper plen

Tar også en PIA og sier herved at her er fire fakta om meg og tre falske. Finner du de fire rette? Svaret kommer i morgen.

 1. Jeg kan ikke å koke poteter.
 2. Jeg bare elsker Sushi.
 3. Jeg er dårlig på å rygge og lukeparkerer aldri.
 4. Jeg ser på alt jeg finner av reality-programmer på Tv.
 5. Jeg har danset Disco i mange år og bare elsker å være midtpunkt på dansegulvet selv om flesket rister til alle kanter.
 6. Jeg er supersosial.
 7. Jeg bruker lang tid på å skjønne humoren i en enkel vits.

Så vil jeg herved gjøre ære på seks blogger, veldig vanskelig å velge. Så mange man kunne gjøre ære på. Derfor ble det seks blogger med forskjellig fokus, unike hver og en:

 1. Trollringen: har vært borte fra blogglandia siden januar og er DYPT savnet av meg. Håper du snart er tilbake Lilli, må se om jeg finner igjen adressen hennes.

 2. Sweet Memories: Nettbutikkblogg med personlig sjel. Jeg elsker å få kommentarer fra Monja Helene.

 3. De små tingene i livet: en interiør og hverdagsblogg jeg elsker å titte innom.

 4. Una.dos.tres: Mest om søte Una, mye om Nadja og litt om Geir. En fin fin familie!

 5. MIN LILLE BOBLE: en søt blogg om det herlige mammalivet til tre gutter.

 6. Ophelie: en superkreativ blogg som også har masse deilige matoppskrifter.

Bildene i dette innlegget er fra Klemetsaune kolonihage i 2010; sesongen 2011 starter i dag. Solen skinner enda :) Bort med snøen og frem med gresset!

16 comments:

 1. Nemmen,så koselig at du vil gi meg en award!!:) Nå tar jeg en råsjangs, jeg tipper nr 7,4 og 1 er løgn?:) Håper nr 5 er sann! :)

 2. 1,3,5,6 er riktige vil jeg tro:):):)

 3. 1,3,5 og 6 er riktig Men er usikker på om det er 1 eller 2 som er riktig. Veit at du liker asiatisk mat, men innbiller meg at det ikke er sushi som er favoritten?

 4. jeg har fått pakke i posten!! verdens skjønneste, besteste pakke ;) ;) skjerfet er på, og jeg skal aldri aldri ta det aaav!!

  på tippinga vet jeg i allefall dette: nr 11- johanne er supersnill, 15-vi SKAL treffes i real life! 22- jeg digger deg!

 5. Så gøy å lese mer om deg- du er jo virkelig en erfaren blogger!! Jeg må jo prøve å gjette hva jeg tror ikke stemmer også:4,5 og 7?? Så lekker makeover under her!! Jeg har ikke vært hos frisør på lenge- det er visst skrekkelig dyrt her også...så jeg klipper litt selv- men en gang må man vel gå til frisøren igjen!! Merker at jeg jobber fullt nå- det blir liksom ikke tid til så mye annet- men gleder meg til vi flytter!! Håepr du får ei knall helg!! Og jeg kan bare anbefale Edinburgh- kjempefin og passe stor by...vi gikk på spøkelsestur- og det var virkelig grøss og gru- gjør det ikke igjen for å si det sånn!!

 6. 2,3,5o 6 tipper jeg er rett:)

 7. Åååå, nå ble jeg så glad!!! Sååå koselig at du har tatt med bloggen min i lista di :-) Jeg storkoser meg med å innom bloggen deres stort sett hver dag, og synes det er superstas hver gang jeg ser at du har lag ut et nytt innlegg via fjesboka ;) Bloggen deres har mang en gang gitt meg en ekstra god start på dagen! Keep going, and I will follow ;-) God helg videre!

 8. Hehe, her slenger jeg meg ut i det og tipper at 2, 3, 5 og 6 er riktig ;-) Ha en deilig lørdagskveld og en like deilig søndag!

 9. Prøver en gang til da, før det er leggetid ;-) 1, 2, 6 og 7 er riktig! Klem fra Ellen

 10. 1,2,5,6 tipper jeg er de riktige!

 11. Roger Johannesen   Saturday April 2nd 2011 22:04

  Jeg tipper 3 5 6 7 er de riktige ?

 12. Hm,dette er litt dristig å begi seg ut på. Men jeg tror 1,3,5 og 7

 13. Hmm, må vel gjette da: 2, 3, 6 og 7 tenker jeg stemmer bra - bare for å tippe noe som ikke er gjettet før :) (men som flere andre sier; det er litt skummelt å gjette på sånt)

  Go' lørdag!

 14. 2, 3, 5 og 7 gjetter eg at er riktige:)

 15. 2, 3, 5 og 6 er de rette :)

 16. Nå har jeg lest fasitien, så jeg vil egentlig bare takke og bukke for awarden(p.s.jeg sa jo du skulle få en av meg, og jeg tror den er lik!;))Også vil jeg si at Edinburg virkelig er utrolig spesiell by, vannvittig topografi og du hadde nok elsket både den og Island. Og Hunter sine støvler anbefales på det sterkeste. Jeg har de i gult og hvit! Klem til den fine lille familien din

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.