A blög once bit my sister

Oliver & Farmor

Atsjoo! Farmor og oliver

Vi er så heldig at vi har farmora og farfaren til barna boende i rekkehuset bak oss. Det har gjort hverdagen lettere og bedre mang en gang. Emilie har et hjem nummer to og sier selv at hun av og til kunne tenke seg å bo hos dem. Det syns jeg bare er sunt og godt for både oss og dem at hun føler hun har to hjem. Det må være godt å rømme litt til farmora når mamma har vært streng. Der er det også mye lysere utsikter med tanke på is. Plutselig er også Oliver så stor at han finner veien selv hjem til fanget til farmor.

Åja...Prosit!, Oliver. Syns det var litt kult å fange et nys på bilde :)

Nå skal jeg ta med meg brød og pålegg på barseltreff. Der venter kaker etter dåp i går, mumsigt! :) Ikke mye lavkarbo på meg imens jeg ammer så mye enda, er jo sulten hele tiden.

Ha en fin mandag!

7 comments:

  1. Hahaha, så nydelig bilde! Fantastisk trøkk, vil jeg si. Heldige dere med storfamilie i nærheten ja. Vi får også besteforeldre i samme hus når vi flytter, det blir stas!

    Ha en nydelig uke, klem fra Grete

  2. Fint med nys på bildet og! Alt må dokumenteres ;) Jeg vet akkurat hvor verdigfullt det er å ha besteforeldre så nærme, vi har jo bygd hus i hagen til mine foreldre. Selv bodde jeg også slik, og jeg har mange gode minner om at jeg tuslet gjennom hagen til mormor og bestefar. Akkurat sånn får mine barn det, og det er koselig å tenke på. Jeg tror det oppleves like verdifullt for besteforeldrene og få være så tett på barnebarna i denne perioden hvor de vokser opp. Vi får bare være takknemlige for at vi har den muligheten. Dessuten er det jo en del mer lettvint å få litt hjelp i hverdagen når de ikke trenger å gå så langt.

    Nå kom endelig sola gjennom skydekket her, så deilig!! Ha en strålende uke! Klem fra Ellen

  3. Torill Solberg   Monday April 4th 2011 16:26

    Nyset var bare perfekt !!! Akkurat som gutten og farmora, hu skryte fælt av dæ sjø og holder hardnakka på at hu har de beste barnebarna. Da mine barnebarn var små pleide jeg alltid å si at jeg var den heldigst mormor i verden for jeg hadde fått de beste og vakreste barnebarna. Emil som etterhvert var blitt fem år så på meg og sa, tror du ikke alle sier det til sine da mormor ? kjapt svar fra meg : Joda, men det er heldigvis bare mormor som har rett. femåringen : Å du mormor,du mormor !

  4. Fantastisk nysebilde!! Ingen nyser vel mer utilslørt enn spedbarn. Herlig! Du er flink til å ta bilder :). Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg, og koselig at du vi følger hverandre videre i bloggingen! Jeg må bare si at jeg på ingen måte skal ha noen ære for at de fine ytterklærne har blitt videreført til neste generasjon - det har mamma stått for ;). En kastevegrende mor/mormor som vet å ta vare på ting ordentlig er kjærkomment. Jeg har lagt ut bilde av den virkelige store skatten i dag - retro regnsett som jeg hadde da jeg var liten. Greit å ha slikt å bli glad av når en bor i RegnNorge (vestlandet)! En forstatt finfin kveld til deg! :)

  5. Hehe ;-) Jeg står ikke å venter på posten hver dag nei. Bare ta den tiden du trenger! Sender deg en mail med adressen min og jeg, så kan du sende meg din! Ha en fiiin dag! Ellen

  6. Hei,johanne så artig nysebilde:)Og så kjekt å ha farmora like ved.Må jo være lykke,gode barndomsminner for de små.Det er stas med besteforeldre her i heimen også:) Tusen takk for koselig award,og fine ord i det innlegget:) Skal ta den på strak arm her en kveld:D(må kanskje ha et glass vin på enden av den armen...;):)) Fortsatt fin uke til deg og dine. Klem fra Monja

  7. Tusen takk for hyggeligge kommentarer inne hos meg, og for at du vil delta på gi-borten. Skjønne bilder av farmor og veslegutten. Er det sånn at du har to blogger? Skjønte ikke helt om det er du som skriver på Lillelille? Fortsatt fin kveld: )

Comments on this blog post have been disabled.