A blög once bit my sister

Make-me-over del 1

Carotcake and tea

Som jeg skrev i går skulle jeg innom Kokong Stylister igjen for å få sminketipsene repetert. Gry holdt på med en kunde i det Oliver og jeg kom ramlende inn døra. Kunden var Grys venninne Mona. Vi jentene og lille O fikk faktisk tid til å ta en søt lunsj sammen, bestående av gulerotkake og te. Imens skravla gikk fikk jeg se før-bildet av Mona, vi ble fort enige om at jeg kunne få vise dere enda en "make-over" alla Gry. For Mona ble jo bare rålækker som vi sier her i Trøndelag.

Under ser dere bildet av Mona før Grys magiske fingre tar saksa og sminken frem.

 Førbildet tatt med Monas iPhone

Lille O lå på gulvet å rullet imens mor fotograferte de smekre damene. En fin formiddag med andre ord.

Gry & Mona Stylish Gry

Gry & Mona Gry & Mona

Mona Mona

Skjønner godt at Mona ble fornøyd med sitt nye speilbilde, flinke Gry! Dette blir en make-over serie i flere deler i og med at jeg ble krøllet opp vintage-style etter Mona dro. Så jeg må vel være litt "selvdigger" igjen og vise meg frem. Mona hadde også en superlekker veske designet i Kristiansand, som jeg bare må komme tilbake til.

Ha en GOD og forhåpentligvis VARM helg alle blogglesere!

1 comments:

  1. Wow, for en superkul frisyre!! Den kledde hun!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.