A blög once bit my sister

Make-me-over del 2-Vintage

Make-over me Gry

Skal du nå vise bilder av deg selv igjen? Ja, det skal jeg faktisk. Ikke er jeg modell og ikke er jeg tynn, men jeg må få si at det er litt ekstra gøy å vise bilder av seg selv hvor man føler seg vel. Jeg har faktisk alltid likt å bli tatt bilder av, ikke det at jeg alltid ser særlig fotogen ut. Det er bare det at de bildene som faktisk blir bra (ca 1 av 10) gjør meg glad og styrker selvfølelsen min.

Ny styla

Gry lagde litt liv og fine krøller i håret mitt med hjelp av rettetang før helga. Denne gangen sov lille O ute i vogna, slik at jeg fikk med meg litt mer om hvordan jeg skal sminke meg. Som dere ser på det første bildet (usminka) er jeg en av de som blir knallrød i kinnene til stadighet, så litt sminke gjør underverker. Det er nok ingen vits i at jeg gjengir mine sminketips ettersom at din hud og ditt ansikt er unikt. Gry fylte ut et ansikts-skjema med de produktene hun brukte og hvilke farger som passet meg, slik blir det lettere å få det til selv når man kommer hjem eller ved innkjøp av sminke.

Vintage Me Vintage Johanne

Morten tok noen bilder av meg på kvelden hjemme. Jeg syns jeg så litt vintage ut og valgte derfor å legge på en effekt i Lightroom som het "aged photo". Godt med et lite glass rødvin også forøvrig. Jeg hadde ikke akkurat lyst til å legge meg på krøllene den kvelden, men sover sjelden godt sittende ;)

Hvordan syns du det er å bli tatt bilde av eller se bilder av deg selv?

Jeg prøver å roe ned noen hakk denne uka, før påskeferien starter. Hodet koker jo omtrent over av idéer og ugjorte oppgaver. Vanskelig å sitte stille.

Ha en strålende tirsdag!

8 comments:

  1. Så fine bilder! Jeg liker veldig sjeldent å se bilder av meg selv, men det er noe man kan jobbe med :) Finfin var du!

  2. Så kjempefin du ble (igjen!) :) Jeg synes det er vanskelig å posere for kameraet, det må jeg si, og jeg synes selv jeg ikke er noe særlig fotogen, så om jeg skal ta bilder av meg selv blir det MANGE bilder, hehe. Men hører fra andre at jeg er fotogen og diversen, hihi. Og jeg blir også rød i kinnene ;)

  3. Flotte bilder Johanne! Du ser herlig levende og sprudlende ut. Klem fra Hanne som stadig titter innom her :)

  4. Du så heeeelt fantastisk ut Johanne!

  5. Ååå, du kler så utrolig godt den hårfrisyren!! Kjempe fin!! Jeg må si jeg kjenner meg igjen med det å ha et hodet som snart sprekker av ideer...og typisk så har det blitt null tid til hverken ideer og blogging i det siste....Så nå ligger prosjektene i kø til etter påske ;-)

  6. Å du er kjempefin Johanne, det er lett å se at du føler deg bekvem foran kamera. Selv kan jeg ikke fordra å bli fotografert, min far var en ivrig hobbyfotograf da han var yngere og jeg hatet det allerde da !Synes alltid jeg ser forferdelig ut på alle bilder og mine barn bekrefter at fotogen, det er jeg i alle fall ikke :)

  7. Så nydelig Johanne :)Ikke annet å si om det! Jeg er sjelden heldig på bilder, så jeg sniker meg helst unna når kameraet peker mot meg... Dere må ha en super påskeuke, så kanskje vi skal få til å treffes etter påska? :) Klem

  8. Så søte dere er igjen;)!! Takk!

    Kristine: Sees over påske, helt klart!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.