A blög once bit my sister

Et halvt år allerede..

Oliver 6 måneder iPhone-bilder ifra 6-måneders dagen på Klemetsaune. Se så mange fine idéer man kan finne ved å se rundt i andres hager.

Oliver og jeg har tilbragt hele dagen i kolonihagen og har fått gjort en hel masse :) I ettermiddag har vi vært 1-barns familie imens Emilie var hos bestevennen. Vi har feiret med masse ARBEID, godt det er arbeid jeg liker og arbeid som gir resultater. Når Olli Bolli har vært våken har han fått masse kos, mat og hurrasanger. Denne gutten vet å sette pris på en real sang med dans til, da ler han ofte høyt :) Den nye favorittlyden hans høres ca slik ut: "ahhh ahhh ahhh" (høres ut som om man skulle være skikkelig andpusten). Han kan rulle begge veier nå, selv om det av og til blir med et dunk fra mage til rygg. Ellers håper jeg egentlig at han venter litt til med krabbinga, det går kun bakover enda ;)

Tiden kan forøvrig ikke gå fortere; særlig nå som vi har to steder å holde i sjakk. Jeg håper at vi snart er ferdig med oppussinga inne i hytta på Klemetsaune, slik at vi kanskje får tid til å sitte litt i ro der ute og bare nyte.

God natt kjære venner!

4 comments:

  1. For en skikkelig godklomp av en unge du har!!!!! Skikkelig blid, altså. Han er sikkert like blid hele tiden, tenker jeg. Oppdaget bloggen din for noen uker siden, kjempefin! Jeg gråt en liten skvett også, men det var på en måte litt godt. Du fikk meg til å sette enda mer pris på litpia mi og at man skal leve hver dag til deg fulle:) Takk for det! Mona

  2. Gratulerer med det følrste halvåret. Nydelige Oliver.

    Det ser så hyggelig ut med kolonihage.

  3. Jeg blir litt sånn humre-glad av alle kallenavnene du har på Oliver, kjenner meg sånn igjen i alle dulle-nusse-kose-mose-navnene. Selv går jeg rundt og kaller hunden "Loffen" - en slags blanding av Lukas og Voffen, sikkert.

    God helg, og gratulerer igjen med et praktfullt første halvår :)

  4. Hva Grete: Så du ler av meg;) Akkurat nå er det "pompen" som er på topp!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.