A blög once bit my sister

Kaffekos

Kaffekos

Akkurat nå nyter jeg en kjapp kopp kaffe imens vi pakker klart for tur. Det vil si, vi er vel klare. Det er bare ikke noe gøy å stresse avgårde; det hadde seg også slik at lille O måtte ha seg en liten lur midt oppi det hele. Så derfor skriver jeg et kjapt innlegg for å ønske dere ei god helg.

Se så fint Kaffekos-skilt jeg kjøpte hos Putegeriljaen nylig. Det har fått plass over Nespresso-maskina vår på Klemetsaune. Jeg har også kjøpt inn noen superfine puter i herlig retrostil hos disse flinke jentene, som dere skal få se senere.

Nespresso

Vi tar med oss ei lita snuppe som har fått ørebetennelse dessverre. Så vi får håpe hun ikke blir verre, legene vil jo helst at man skal holde seg til paracet og nesespray når man har ørebetennelse. Det er jo heller ikke smittsomt, så vi håper det går bra. Vi får vel rett og slett dra hjem igjen om det blir for ille. Selv maser hun bare om å få dra. Ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre.

God helg venner!

8 comments:

 1. Det var et koselig lite skilt ja, passer perfekt et sånt sted! Du må virkelig ikke tenke noe på det skjerfet altså, jeg har full forståelse for det. Slutt å tenke på det nå med en gang ;) Ønsker lillesnuppa god bedring, håper det ordner seg med paracet og nesespray og at dere får en koselig helg! Klem fra Ellen

 2. Så gøy å se bildet inne hos deg :) Passet jo perfekt over nespresso - maskina ! Kos :)

  Håper den lille kvikner til og jeg ønsker dere ei fin helg :) Klem fra Janne

 3. God helg og god bedring!

 4. God tur, og god bedring til snuppeluppa!! (er det ikke typisk hvordan den timinga deres er...) Fredagsklem fra meg:) (som er på jobb i dag...)

 5. Kaffekos passer over kaffemaskina ja:) Trasig med ørebetennelse, håper det hjelper med doser av paracet og nesespray, øreverk er jo bare sååå vondt:) Bra dere ikke er lenger unna heimen:) Kos dere på Klemetsaunet:)

  Klem fra Trine:)

 6. Koselig skilt! God tur, håper Emilie blir bedre! :-)

 7. God bedring til lillefrøkena, og kos dere på tur :)

 8. Ørebetennelse er SÅ kjipt, tar jo ofte tid før det går over også. Storebror har vært veldig plaget til tider. Jevnt med paracet har hjulpet. God bedring! Og god tur Ü Kjempefint kaffekos-bilde!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.