A blög once bit my sister

Vakkert varmt

Mammakos

Trepynt

Oliver leker i hagen

Jordbærpikene

Tid for bading

Sommerfugler fra Ikea

Sommerdag=fridag for Emilie og mange timer i solen på Klemetsaune. Vi hentet Emilies venninne Alice i barnehagen og kjøpte is, jordbær og kyllingvinger på veien. Oliver tok seg en lang lur når vi var fremme. Slik fikk mor tid til god kaffe og tid til å pynte kjøkkenveggen med sommerfugler fra Ikea; etter tips ifra den fine bloggen seksti delt på fem. Vi fylte bassenget med vann. Oliver lekte ute på pledd og "plukket" gress. Det var ren sommerlykke. Det er særlig digg når man kan sitte i skyggen og nyte varmen.

Kvelden ble brått avsluttet av tungt tungt regn, lyn, bulder og brak. Oliver stakkar våknet brått ettersom at han lå rimelig avkledd i åpen vogn med kun myggnetting på. Jeg sprang rundt og prøvde å redde det som kunne reddes inn fra regnskyllet. Vi ventet middagsgjester og det ble noe klamt og tett inne i hytta med fem trøtte barn og tre voksne, men uansett har det vært en vakker-varm dag. Alle bildene er tatt med iPhone 4, Morten er nemlig på Island med "gullet mitt", men kommer hjem i morgen kveld :)

God natt! Det blir mange sene innlegg ettersom at jeg ikke er hjemme før etter kl.20 på kvelden. Skal prøve å oppdatere meg hos dere andre bloggere i morgen tidlig.

6 comments:

  1. Herlige, herlige Klemetsaune!!! Jeg er missunnelig ;-) Vi har også kost oss ute i varmen i dag, og nyyyyyyyter det til det fulle!! Det spirer og gror i den knøttlille hagen vår, og jeg fryder meg over det og ;-D Har så mange prosjekter på gang nå, at den stakkars bloggen min kommer i andre, tredje og fjerde rekke....imponert over deg Johanne som klarer ALT!! Wow!! Nyt sommeren og kolinihagen!! Gleder meg til å følge med videre!

  2. Ahh, de er så HELDIGE som har dette flotte været!!! Kjempekoslege sommarbileter; også føles det som om vi bur i kvart vårt land:) God helg!!!

  3. Vi hadde knallvær forrige helg, men nå regner det. Får håpe finværet kommer tilbake. Ha ei fin pinse!

  4. Ååå, så deilig!! Herlige varme kinn på gullungen :) Her har det vært uvær et par dager, og i helgen er det ikke meldt så veldig varmt..håper på mer sommer!

  5. Det var en deilig og varm dag ja, som ble avsluttet med bulder og brak. Uvant vær her i trønderlagen!

    Så fine sommerfugler du har på veggen, hihi.

  6. Så herlige bilder!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.