A blög once bit my sister

Pinse

Villbukett

De fineste blomsterbukettene er gratis og plukkes sammen med nette barnehender. Det bugner virkelig av vill og vakker hundkjeks og smørblomst nå om dagen.

Marie & Emilie Mads & Jonas

Når solen varmer og klærne er lette, er det på tide å ta frem gassgrillen for å invitere til grillfest i hagen. Lett å ta fine bilder av den skjønne lille familien Bye/Vold.

Sommerskjønn

Emilie er her lett sommersvett og i nye klær som pappaen har kjøpt på Island. Jeg skal få ham til å dele litt bilder med dere derfra. Neste år blir jeg med!

Hekk klipping Delig House Doctor-kopp

Det har buldret bra fra han "Tor med hammeren" i det siste. Jeg syns det er ganske spennende og det kiler litt ekstra i magen når det tordner og lyner. Da skrur jeg helst av all strøm, tenner masse lys og bare lytter. Kanskje jeg til og med fisker frem den eksterne blitzen og fyrer den av under bordet for å lure de andre, da tror mange nemlig at det stadig lyner. Skjønner du hva jeg mener?

Det meste av helgens hagearbeid har foregått i vått gress, gjørme og med en hekksaks i hånden. Jeg har klipt våt hekk i timesvis. Det er god trim skal jeg si dere, jeg er helt støl i armene.

Redikken spirer Sukkererter

Reddiken spirer, det gjør også sukkerertene og en del andre ting :) Hmmm, holder jeg på å få "grønne" fingre? Det hadde vært noe det. Flere bilder ifra helgen kommer.

Nå skal jeg oppdatere meg rundt i bloggeland, gleder meg til å se hva dere andre har gjort i pinsa.

Nyt kvelden DIN!

5 comments:

  1. Emilie er så lik deg! Og fantastisk artig når det spirer. Jeg skal vente i spenning på oppdateringer fra bedene dine :)

  2. Vi planta sukkererter i går (taaaaanken sein kanskje, men når de skulle blautleggast nokon timar først så blir det utsatt leeeenge. Kor får du tak i de flotte pyramidesakene som eg kan binde opp på (når den tid kjem)?

  3. Så fine bilder! Gleder meg til å se bildene fra island :) God uke til dere fine!

  4. Ann-Kristin De pyramidene er fra Ikea, men jeg tror jeg faktisk må ordne en annen løsning. De er for lave. Det går ann å ta pinner fra naturen og sette som pyramider med trå rundt som de kan vokse etter:)

Comments on this blog post have been disabled.