A blög once bit my sister

Når regnet trommer ute…

Marikåpe

…blir Marikåpene enda vakrere! Jeg husker godt at jeg elsket å se på regndråpene på marikåpene da jeg var liten.

Emilie trives på hytta

Vi lager risengrynsgrøt, drikker saft fra rosa stettglass (i plast) funnet på IKEA, lytter til musikk, danser, baller oss inn i tepper og leser i bøker.

O studerer bok Oliver

Oliver er veldig fascinert av små bøker med fargerike bilder.

Tallerkenhylle

På kjøkkenet i kolonihagen henger det en herlig tallerkenhylle jeg fant til 50 kroner på Fretex. Nå er den nymalt og inneholder alle de fine fargerike koppene funnet på Rema. Brettet er fra Rice, funnet på Ting. Jeg bare elsker brett; er faktisk like glad i brett som jeg er i fine kopper. Det blir liksom litt ekstra stas å ta med seg kaffen på et fint brett.

Har du mange brett? God tirsdag!

Nå skal jeg ta meg en god kopp te og nyte mange skiver ferskt brød med brunost, mums!

6 comments:

  1. åååh..! dette innlegget var som skrevet for meg!!

    marikåpa er min desiderte ynglings-villblomst! den får bo flere steder i hagen min og..flott!! i helga som kommer skal jeg pynte i bryllup i trødelagen..og marikåpa har jeg gitt en sentral plass ;)

    og så brett da gitt..jeg har mange, m-a-n-g-e, maaange ;) alt blir flott på brett! om jeg steller ekstra godt meg ungene (hehe..) så får de hvert sitt brett med glass, skive, frukt og andre dagligdagse ting.. standarden er straks hevet om de står på et lekkert brett :D

    så stor han så ut der han satt! skjønne gutten !

    heldige du som har plass til ei talerkenhylle, de er fulle av muligheter!

    klem klem!

  2. Jeg elsker brett! :)

    Så stor oliver har blitt! :)

  3. Oioioi - tida flyyyg, Johanne!! No var det lenge sidan eg har vore på nokon særleg bloggrunde, og måtte oppdatere meg litt her inne. Koseleg!! Og jøæje meg for eit aktivitetsnivå!! Og så greier du å blogge så mange fine bilder innimellom!! Imponerande! :)

    Oliver er såå skjønn, og har blitt stor, ser eg! Og Emilie er alltid nyydeleg! På det øverste bildet her likna ho forresten veldig på pappaen sin, trur eg. :)

    Tenkte eg skulle lage blogginnlegg sjølv i kveld, men trur eg gir det opp. Utruleg uinspirerande bilder frå gårsdagens kjempesuksess med sydag..! Slik er det med meg. Enten brukar eg tid og legg flid i gode bilder, eller så er eg effektiv og får gjort andre ting... Og i går vart syinga prioritert! ;)

    Hadde vore kjekt å treffast igjen snart! Plutseleg er det jo ferietid og alt mulig! ;)

    Ønskar deg og dine alt godt! Klem

  4. Enda en brett-dame melder seg. Har endel brett fra Åhlens og IKEA jeg bruker ofte. Både store og små. Bruker de til alt mulig. Synes det ser utrolig koselig ut i kolonihagen. Sikkert kjempefint der i sommer!

  5. Har ett brett jeg, hvitt. Skal decopagere det - en dag.... ;-) Har gått og siklet på de mummi-brettene, de syns jeg er fine. Så fine bilder! Jammen har håret til O begynt å sprette skikkelig!

  6. Mange nydelige og stemningsfulle bilder, Johanne:) Ser så herlig ut på Klemetsaunet med so, hage, glade barn og late/travle dager:) Jeg liker også brett, har mange, mange:)

    Ha en fiiin onsdag:) klem Trine:)

Comments on this blog post have been disabled.