A blög once bit my sister

Hva skal hytta hete?

Oliver og Emilie på café Oliver og Emilie på café Godt Brød i går :)

Her er de fire navnene vi vil velge mellom, vi døper hytta i august.

  • Mimrebu - Takk til min "gamle" bekjente Janne for det forslaget :) Et godt minnested for alle som dessverre ikke er hos oss lengre.

  • Kaffistova - Mortens forslag, fordi han bare ELSKER kaffe.

  • Løvetannbakken - Plenen/mosen rundt hytta har nesten mer løvetann enn gress.

  • Rangdibu - Til minne om Mortens farmor, Rangdi, som tok vare på parsellen alene i nesten 20 år etter at Mortens farfar gikk bort.

Hvilket navn liker du best?

Nå tar bloggen en pause. Det er sommer, det er sol (overskyet!) og det er SØNDAG :) Jeg begynner å bli litt kjedelig, så får vi se om det blir noe fart i sakene over ferien. Vi skal til Danmark, Ålesund og selvfølgelig Klemetsaune i ferien.

Ha en VIDUNDERLIG sommer! Om jeg får abstinenser, så er jeg plutselig tilbake...

17 comments:

  1. Fine navn alle disse:) Synes Kaffistova er finest av dem, Kaffistova fantes som kafe en gang i Trondheim:) Den var ved Bondeheimen:) God sommer til deg og dine også, Johanne:) Vi reiser til Italia om 2 uker, også blir det 2 uker på hytta etterpå:)

    klem Trine:)

  2. Vi begynte å lure på kalle hytta for Kaffekos etter å ha sett skiltet vi har dere ute. Se her Kaffe = en bra ting! Kos = definitiv en bra ting!.. Hmmm...

  3. Jeg stemmer for Kaffistova :)

  4. Tror muligens Rangdibu kommer et bittelite hakk foran Kaffistova, men når jeg ser du har skrevet om Kaffekos synte jeg det også var et bra alternativ ;) Men Rangdibu er jo liksom et navn som hytta har hatt tilhørighet til i mange år. Det er vel forsåvidt også Kaffekos! Ønsker dere en kjempedeilig sommer, håper dere får mange gode stunder sammen. Vi blogges snart! Stor klem fra Ellen

  5. Jeg synes jo at Rangdibu er finest av disse,men jeg synes Farmorstua er enda bedre.Hun var jo Mortens farmor da:)

  6. Jeg stemmer også for Rangdibu.

  7. Vanskelig å velge mellom Rangdibu og Kaffistova- men igjen lykke til med valget. Håper jeg får sett denne plassen en gang:o) Ser jo bare helt fantastisk ut på bildene. God sommer til deg og dine. Vi skal også til Danmark en tur i slutten av mnd. Klem til deg!

  8. Jeg stemmer for Mimrebu! :-)

    God ferie til dere :) !

  9. Likte Rangdibu veldig godt! Masse gode minner og takknemmelighet i det navnet tenker jeg ;)

  10. Jeg må si meg enig med deres mor/svigermor her. Farmorstua er veldig fint og passende , eller hva med Farmors stue ;-) Ellers kommer Løvetannbakken som god nr to.

    Ønsker dere en fantastisk fin sommer.

    Måtte den beste vinne :-)

  11. vanskelig valg! men det som ikke er vanskelig, er å ta sommerferie og ønske dere alt godt. håper solen skinner kontinuerlig for dere! stor klem til alle 4 skjønne! nadja

  12. brit fjærli   Tuesday July 5th 2011 22:37

    Mimrebu er bra

  13. Brit Fjærli   Tuesday July 5th 2011 22:40

    Ha en fin ferie i Danmark, kos dere

  14. God sommar til alle 4!!

  15. Hei, hei! :-)Karianne og jeg vil også ta del i kåringen, liker Løvetannbakken, men synes nok ideen om å kalle opp Mortens farmor er god........ Ellers, ka med KOSEBUA da ? Klem klem klem!

  16. Foresten, FARMORSTUA er nydelig og oser av varme og gode minner! ! GOD TUR til Danmark, gleder oss til dere kommer til Ålesund! !

  17. Jeg er helt enig med dere som syns Farmorstua er fint. Jeg heller mot det nå:)

Comments on this blog post have been disabled.