A blög once bit my sister

Bruktlykke

Her er en liten hilsen fra Danmark, det er absolutt en av våre beste feriemål. Morten har endel slekt i Danmark, så hyggelig å besøke! Vi nyter deilige dager med morgenbrød, barnelatter, barneskrål, deilig mat og avslappende kvelder med vin og snop.

I dag har jeg virkelig skulle ønsket at vi hadde god plass i bilen. Var i antikvitet-heaven på bruktbutikk hvor jeg skulle ønske jeg kunne kjøpt omtrent halve butikken. Rimelig var det også. Se bare den kule Chatrineholm-kanna og Carlsberg-trekassa og det andre skal dere få se i sitt rette element siden.

Gleder meg til å dele bilder herfra med dere :)

Nå har vi endelig fått trådløsnett her, så da kanskje jeg får sjekket noen blogger :)

Hva gjør dere i ferien?

Håper dere har fine julidager!

5 comments:

 1. Lekker kanne! Vi koser oss på ferie i Stockholm. Har vært på Skansen og sett på nordiske dyr og på Rum for barn som er bibliotek mm midt i sentrum. Masse å finne på med barn!

 2. Åh,så mye fint! Vi skal til Trondheim i morgen, G L E D E R oss! Jeg håper bilturen går fint med tre små i baksetet, men satser på at Torbjørn Egner's samleboks gjør susen :)

  Kos dere på ferie :)

  Ps: Jeg er veldig spent på hva navnet på hytta ble!

 3. Heldige Johanne, skikkelig lekre funn:) Danmark er et lykkeland når det kommer til bruktkjøp. God ferie videre, vi reiser til Italia på søndag. Gleeeeder meg stort:)

  klem fra Trine:)

 4. Den kanna håper jeg du tok med deg ;) Tenk så fin på Klemetsaune!Kassen var også superfin. Spent på hva du fikk med deg. Danmark er koselig feriemål, var masse der som liten og håper vi får til å reise dit med barna våre og. Leie hus eller hytte, kanskje med noen venner, må jo være superfint og barnevennlig. Satser på det neste år kanskje ;) Vi er på hytta nå, i Sverige, rett ved Strømstad. Mange nordmenn her da, men det er kjempefint her ved kysten. Nå har vi hytta alene i to uker, så det virkelig luksus. Idag får vi besøk av et vennepar med barn. Blir stas for både små og store. Etter det blir det Kristiansand og dyreparken. Det gleder vi oss til! Kos dere videre på tur!! Klem fra Ellen

 5. Ellen: Såklart den kanne ble med :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.