A blög once bit my sister

I Birgittes have

Birgitte Rose

I birgittes drivhus Tomater i drivhus

Vindruer Broom broom

Marie Sommerfugl på prestekrage

Lek i hagen I Birgittes hage

Den flotte damen øverst her er Mortens tante Birgitte, som bor litt sør for København. Det året vi mistet vår kjære lille Alma, mistet Birgitte en sjelevenn, kjæreste og partner. Mortens onkel Geir var den sommeren akkurat kommet hjem fra Frankrike, der han var tilskuer til Tour de France sammen med Birgitte og sin lillebror, da hjertet hans stoppet—bare noen dager etter hans 60-årsdag. Verden stoppet opp for Birgitte, Rune, Freja og Ida.

Glad er vi for at kontakten siden har vært så tett og kanskje enda nærere. Birgitte har så tydelig igjen begynt å blomstre, slik som her i hennes vakre lille hage, hvor jeg fant massevis av inspirasjon. Gjestfriheten er helt fantastisk og vi fikk servert helt nydelig grillmat da vi var der. Alle samlet seg rundt langbord i hagen, solen skinte og viste hagen fra sin beste side. I dag skulle Geir fylt 62 år, familien i Danmark er samlet for å feire. Håper dere får en fin aften!

Takk Birgitte! Gleder oss til vi ses igjen.

1 comments:

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.