A blög once bit my sister

Vår sommerlåt

Emilie in Tivoli

Morten tok dette portrettet av Emilie på Tivoli i København. En meget innholdsrik dag for snuppa :) Må dele flere bilder fra Tivoli senere i dag. Nå tar jeg med meg en stor fruktsalat, kamera og barna ut til Klemetsaune.

Ta deg tid til å lytte til den herlige låta fra Incubus sitt nye album "If Not Now, When?".

Ha en fin sommerdag!

1 comments:

  1. For en flott låt!Denne likte jeg.Takk for tipset.første gang jeg har hørt om dette bandet.Skal lyttes mer på ja:) Ha en fortsatt fin sommerferie,Johanne.Flotte innlegg og bilder du viser.Leser hvert innlegg.Blir i så godt humør av bloggen din.Farmorstua var et knallfint navn med flott betydning på den finfine kolonihytta:) Klem fra Monja

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.