A blög once bit my sister

Høstfornemmelse

Ringblomst Gaver

Jeg får alltid en fornemmelse av høst når det nærmer seg bursdagen min, selv om gradestokken er på over 20.

Ringblomst fra hagen ved Farmorstua. Bursdagsgave-minner fra en utrolig hyggelig vennekveld med gamle og nye venner hos meg i går. Jeg er heldig! Til helga kommer bestevennen også :)

Gullet Uke 31

Bolli er her høstkledd for anledningen og har på seg lue som jeg fikk på denne tiden i fjor av dama bak bloggen Vinterhagen. Vi digger den lua! I dag er Olli blitt forkjøla og har et stort "ellevetall" under nesa, imens mor og far har store ringer rundt øynene.

Blir helt sentimental av alle gravid-bilder (dette er tatt i Bergen i september i fjor). Jeg er rett og slett sjalu på alle gravide nå om dagen. Mulig det er fordi jeg begynner å jobbe igjen i neste uke. Buhu!

Lyng Mannen :)

Mannen er igang med å bygge sin første lettvegg, som skal ramme inn vårt nye soverom. Jeg er imponert! Han tar seg godt ut som "handyman" også syns jeg :) Alle i familien skal bytte soverom i høst, tror det blir bra til slutt.

Selv om jeg tviholder på sommeren klarte jeg ikke å gå forbi Obs sitt tre-for-to-tilbud på lyng. Så i dag har jeg plantet lyng i krukker. Fint!

Håper du har en fin mandag. I morgen fyller jeg 30+1 :)

9 comments:

 1. Hei!! Jeg liker egentlig høsten, men jeg syntes den er på vei litt for tidlig! Her i Oslo bærer i allefall været preg av høst, midt på dagen kan det godt være varmt i sola, men det er et kjølig drag i lufta og for ikke å snakke om mengdene med regn de siste dagene... Jaja, hvis det er noe vi ikke kan styre over så er det jo været, ingen vits å prøve heller ;) Håper Oliver snart blir frisk av forkjølelsen, det er slitsomt! Tenker på hvordan det neste året vil bli, med to små. Håper alle holder seg friske og raske så mye som mulig! Og litt på forskudd; gratulerer så mye med morgendagen!! Håper du får en ordentlig koselig dag! Klem fra Ellen

 2. Torill Solberg   Monday August 15th 2011 20:33

  Kjekke karer i den familien der du ! Snørr eller ikke, han yngste er til å spise opp, men det var jo snekkern og da han var samme alder :)

 3. Jeg er også sjalu på gravide damer og dem med nyfødte babyer. Missunner dem tiden de har foran seg. Har selv vært på jobb ei uke nå, og skulle så gjerne hatt permisjonstiden en gang til. Skulle gjerne hatt en baby til også :) Men vi har tre unger, og det holder! Skal jo ha tid til å følge dem opp også ;) Håper du får en flott dag i morgen :)

 4. Her oppe er det lite som minner om høst nå, det er fortsatt 20 varmegrader og klokka er snart 2130! Fine tenner Oliver har fått da! Og flinke Morten - skikkelig handyman!!

 5. Gratulerer med dagen! (Da er du pittelitt eldre enn meg ;) )

 6. Gratulerer så masse med dagen! Det er knasent å vere 30. Og haust er deilig (te og stearinlys) - så KOS DEG!! God klem

 7. Hipp hurra, og gratulerer med dagen!! aiaiai, så ung du er da!!

  urettferdig. ;o)

 8. Gratulerer med overstått! Jeg går også rundt og er litt sjalu for tiden. Og jeg har ikke engang en jobb å gå tilbake til. Lykke til med jobbstart!

 9. Jeg ser jeg har glemt å kommentere! Gratulerer så mye med dagen som var! :-) :-)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.