A blög once bit my sister

Øyeblikk

Klemetsaune "Det er sommerens siste sang som toner ut en siste gang"
 

oyeblikk.net

Dette er mitt bidrag til fotokonkurransen, 1.oktober på øyeblikk.net. Et nettsted for foto-glade, som Marielle, med bloggen Fröken Alvestöv, og Stine, med bloggen Stines hjem- livet på landet, har startet opp. Her blir det nye konurranser den 1. og 15. hver måned, følg med!

Helgen har vært fin! Har din?

5 comments:

  1. Et nyyydelig bidrag! Tusen takk for at du er med og deltar i vår fotokonkurranse.

    Hilsen fra Øyeblikk-jentene

  2. vakkert! synes du burde vinne..

  3. Så flott dere bor! Vi har det jo veldig landlig og flott akkurat nå, men om noen måneder flytter vi inn mot mer urbane strøk igjen...Men det er ikke så langt unna, altså. Flotte bilder under her:)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.